2777
2789

تورو خدا بگید سوراخ قلب بعد تولد خوب میشه؟ ۲۳ هفته ام رفتم اکو قلب گفت سوراخ داره قلبش😭 خیلی نگرانم خیلی. یعنی وقتی دنیا میان خیلی اذیتن و گریه میکنن؟ باید چیکار کنم😭

لطفا برای شنیدن صدای قلب نی نیم یه صلوات بفرستید🤍🌱روزی تمام منتظرا🤍🌱         الهم صله الله محمد وال محمد🤍🌱

دخترعمه ام ۳۴سالشه الان

با همین وضعیت متولد شده.

درمون شده تو همون دوران .

تا الانم که چیزیش نشده.

نگران نباش.

اون سالها که اینقدر پیشرفت نبوده درمان براحتی انجام شده حالا که دیگه پیشرفتها زیاد شده غصه نداره.

باور کن راست میگم مشکلش حاد نیس

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

عزززم یه سوفل اضافی اکثر بچه ها دارن و با بزرگ شدن بسته میشه من چند مورد دیدم تا ۶ ماهگی بسته شد نمیدونم این همون یا ن امیدت بخدا باشه امان از اینا سونوهای و اکو ازمایشات کوفتی اخه حالا بفهمیمم چ میشه کرد نگران نباشه امیدت فقططط بخدا باشه ان شاالله ک سالم سالم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو آنومالی چیزی نشون داد که رفتید اکو قلب؟! من تو آنومالی فوکوس اکوژن داشت قلب جنین گفتن برم ا ...

نه عزیزم دکترم خودش مینویسه

لطفا برای شنیدن صدای قلب نی نیم یه صلوات بفرستید🤍🌱روزی تمام منتظرا🤍🌱         الهم صله الله محمد وال محمد🤍🌱
عزززم یه سوفل اضافی اکثر بچه ها دارن و با بزرگ شدن بسته میشه من چند مورد دیدم تا ۶ ماهگی بسته شد نمی ...

نمیدونم وقتی دنیا بیاد چجوریه🥲 اذیته یعنی😢

نه عزیزم دکترم خودش مینویسه

تو آنومالی متوجه نشد عزیزم؟! 

منم تو آنومالی برای فوکوس اکوژن باید برم اکو قلب جنین

عزیز دستگاهش مثل دستگاه سونوگرافی میمونه؟!آخه دکتر مرد هستش میخوام برم برای اکو😓

سوراخ قلب جنین میگن بسته میشه عزیزم تا به دنیا بیاد یه سری ها حتی نوزادی هم بسته میشه 

اصلا نگران نباش  اکثر نوزادا دارن بخدا 

خودش رفع میشه  تو ۹۰ درصد موارد

بچه منم داشت کبود میشد البته مشکل دیکه هم داشت  ولی خواستم بگم  اگه کبودی دیدی  بدون از مشکل قلبه 

اصلا نگران نباش اکثر نوزادا دارن بخدا خودش رفع میشه تو ۹۰ درصد مواردبچه منم داشت کبود میشد البته م ...

خیلی اذیتن؟ گریه وزاری زیاد میکنن؟ کبودی یعنی چی؟ موقع گریه منظورته؟

نمیدونم وقتی دنیا بیاد چجوریه🥲 اذیته یعنی😢

نه اذیت نداره اصلا ....بچه من گرفتگی رگ هم داشت علاوه بر سوراخ  وقتی سرپا نگه می‌داشتم و حموم و شستن ... کبود میشد شدید دیگه نمی دونم از سوراخ بود یا گرفتگی 

تو آنومالی متوجه نشد عزیزم؟! منم تو آنومالی برای فوکوس اکوژن باید برم اکو قلب جنینعزیز دستگاهش مثل د ...

نه انومالی تشخیص نمیده... اره مثل سنو  نگران نباش.

دعا کن برام

خیلی اذیتن؟ گریه وزاری زیاد میکنن؟ کبودی یعنی چی؟ موقع گریه منظورته؟

دست و پاهاش بنفش میشد  بچه من اروم بود والا گریه نداشت ولی شدید  کبود میشد گفتن از کمبود اکسیژن ه  ولی بچه های که فقط سوراخ دارن  علائم چندانی ندارن  سوراخ هم زود بسته میشه  مشکل ما رگهاش بود 

نه اذیت نداره اصلا ....بچه من گرفتگی رگ هم داشت علاوه بر سوراخ وقتی سرپا نگه می‌داشتم و حموم و شستن ...

یعنی دردی چیزی ندارن؟

نگران نباش من سونو برای قلب جنین که رفتم یک خانم اومد بود بچه ۴ ساله داشت که قلبش ۶ تا سوراخ داشته زمان تولد با دارو ۴ تا بسته شده بود قرار بود دوتا دیگه را عمل کنه که دکتر بهش گفت اینا هم با دارو خوب میشن