تورو خدا بگید سوراخ قلب بعد تولد خوب میشه؟ ۲۳ هفته ام رفتم اکو قلب گفت سوراخ داره قلبش😭 خیلی نگرانم خیلی. یعنی وقتی دنیا میان خیلی اذیتن و گریه میکنن؟ باید چیکار کنم😭
لطفا برای شنیدن صدای قلب نی نیم یه صلوات بفرستید🤍🌱روزی تمام منتظرا🤍🌱 الهم صله الله محمد وال محمد🤍🌱
اون سالها که اینقدر پیشرفت نبوده درمان براحتی انجام شده حالا که دیگه پیشرفتها زیاد شده غصه نداره.
باور کن راست میگم مشکلش حاد نیس
تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار میشه
عزززم یه سوفل اضافی اکثر بچه ها دارن و با بزرگ شدن بسته میشه من چند مورد دیدم تا ۶ ماهگی بسته شد نمیدونم این همون یا ن امیدت بخدا باشه امان از اینا سونوهای و اکو ازمایشات کوفتی اخه حالا بفهمیمم چ میشه کرد نگران نباشه امیدت فقططط بخدا باشه ان شاالله ک سالم سالم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه اذیت نداره اصلا ....بچه من گرفتگی رگ هم داشت علاوه بر سوراخ وقتی سرپا نگه میداشتم و حموم و شستن ... کبود میشد شدید دیگه نمی دونم از سوراخ بود یا گرفتگی
خیلی اذیتن؟ گریه وزاری زیاد میکنن؟ کبودی یعنی چی؟ موقع گریه منظورته؟
دست و پاهاش بنفش میشد بچه من اروم بود والا گریه نداشت ولی شدید کبود میشد گفتن از کمبود اکسیژن ه ولی بچه های که فقط سوراخ دارن علائم چندانی ندارن سوراخ هم زود بسته میشه مشکل ما رگهاش بود
نگران نباش من سونو برای قلب جنین که رفتم یک خانم اومد بود بچه ۴ ساله داشت که قلبش ۶ تا سوراخ داشته زمان تولد با دارو ۴ تا بسته شده بود قرار بود دوتا دیگه را عمل کنه که دکتر بهش گفت اینا هم با دارو خوب میشن