2777
2789
عنوان

گريه هاي بي دليل پسر ٣ ماهه ي من

252 بازدید | 28 پست

چند شب پسرم بي دليل گريه ميكنه هر كاري ميكنيم اروم نميشه تا خود به خود اروم ميشه و ميخوابه قبل اين بي دليل گريه نميكرد حالا نميدونم چيكار كنم

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا دلش درد میکنه یا گوشش

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂

این گریه قبل از خوابه بعضی بچه ها اینجورن قبل از خواب گریه می کنن در واقع تنش ها رو از خودشون دور می کنن پسر منم اینجور ی بود اگر بتونید تو خونه براش ننو ببندید خیلی کمک می کنه بهتون

این گریه قبل از خوابه بعضی بچه ها اینجورن قبل از خواب گریه می کنن در واقع تنش ها رو از خودشون دور می ...

هيچي اثر نميكنه كه بدتر جيغ ميزنه

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
كوليك داره احتمالا دختره منم اينجور بود دستاشو مشت نميكنه؟ پاهاشو جمع نميكنه؟ 

چرا اتفاقا گريپ ميكسچر ميديم ضد كوليك اثر نميكنه

اینو بدون که هیچ گریه ای از نوزاد بی دلیل نیست فقط شاید شما موفق به پیدا کردن دلیلش نشدین شاید ...

خيلي بالا مياره تازگيا بردم دكتر ديروز گفت عاديه

ببرش دكتر پدي لاكت يا كوليك گيز بايد بخوره تا اروم شه صداي سشوار يا خشك كن ماشين لباسشويي صداشو ضبط ...

حتما امتحان ميكنم مرسي عزيزم