2777
2789
عنوان

ازبخت و اقبال بلندم میخام بگم🥲

321 بازدید | 14 پست

س ساله اومدیم سرخونه زندگیمون الان چن مدتیه پای شوهرم درد میکنه ک‌چند وقت پیش زده بود ب کمرش مثل فلجا شده بود یعنی هرکی زنگ میزد کجایی در مغازه نیستی میگفت ال شدمو فلان شدم حالم بده و اینا همه هم میخاستن بیان عیادت...منم دست تنها با یه ادم وسواسی و لجباز ک ن اخلاق داره ن زبون خوش هرکی میرنگید میگفت ترو خدا برا نهار یا شام بیاین وگرنه نیاین...خانوادشو دعوت میکرد بخدا درسته خواهر شوهرام کمک میکردن ولی بابا منم جون ندارم اخرش من باید جمع و جور میکردم الانم زنگ زده یکی از دوستام میخاد بیاد عیادت برا شام ...اخه کی برا عیادت میره برا صرف شام یعنی بی درک تر ازین بشر من ندیدم...چکار کنم این اخلاق گندشو بزارع کنار چون فقط ب این نیست ک احتمالا چن وقت دیگه باید عمل بکنه اونوقته ک پدر منو باز درمیاره

بگو حال ندارم زنگ بزن از بیرون غذا بیارن 

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دراومدتون اونقدری هست که اینقدر شام و نهار میدی؟!

نه بابا ...بگم پول بده میخام برم دکتر میگه حالا ک میبینی افتادم یکم مراعات کن میگه ک دیگه تموم شد من دیگ سرپا نمیشو افتادم...ن بیمه ای ن چیزی ...درامدش بد نیس ولی ثابت نیس ک کار کنه درمیار۸ نکنه نه

گفتی بهش که بیمه کنه خودش و شما رو. که کمی کمتر خرج کنه شاید عمل داشته باشه. که اذیتی این همه مهمون.

مردم بخورن بهتر تا بیمه شدن ما ...اخه پولی ک درمیاره انگار حرومع...کونش پاره میشه ولی قدر نمیدونه...خانوادگی مثل نمیدونم چی فقط خوردن رو خیییلی مهم میدونن،خوردن انگار تموم تفریحاتشونه...همشونا خیلی بی منطق بی عقل و بار بی درک ...چطور میشه ک یه ادم اینجوری باشه...خوردن زیادم عقل رو از کار مینداره ها نه؟

مردم بخورن بهتر تا بیمه شدن ما ...اخه پولی ک درمیاره انگار حرومع...کونش پاره میشه ولی قدر نمیدونه... ...

تربیت خانوادگیه. سخت میشه تغییرش داد. یه زمانی میشد اینجوری زندگی کرد. خیلی هم خوب و آبرومند بود. اما الان نمی شه. آدم باید همه اش ذخیره کنه برای روز مبادا.