بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
شبا زود بخواب تا صبحا زودتر بلند بشی ، ۶ ۷ ساعت خواب رو کامل داشته باش ، صبح صبحونه کامل بخور و با آهنگی چیزی خودتو به قول معروف شاداب کن ، باهاش ورزش کنی یا یکم برقصی که دیگه عالی تر ، سعی کن دمای اتاقت معتدل باشه اگه زیادی گرم باشه خوابت میگیره ، شایدم کمبود آهن داری ، برای ما دخترا که پریود میشیم لازمه اگه همه کار کردی خوب نشد یه آزمایش خون بده
سعی کن همیشه قبل ساعت دوازده شب بخوابی و قبل خواب هم حداقل تا۲ساعتش قبلش نری سمت گوشی
وقتی صبحا بیدار شدی ده دقیقه ورزش کن و بعد صبحونه بخور و بعدش حتما کافئین مصرف کن
سعی کن تو اتاقی که میخابی درس نخونی
حتما محیط مطالعات خنک باشه و تو محیط گرم درس نخون
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
صد در صد ، مهم ترین قسمت خواب ، قسمتی از خواب هست که در فاز عمیق هستی ، اسمش یادم نیست ، باید یک ساعت خاص برای خواب انتخاب کنی ، دقیق سر اون ساعت تو رختخواب باشی ، قبلش موبایل خاموش و حد اقل سه متر از تو دور باشه ، تلویزیون و ... همه خاموش .
اول هاش سخته ولی کم کم عادی میشه ، در شروع از قرص ملاتونین ، استفاده کن
نگران نباش، ملاتونین ، قرص خواب نیست ، تنظیم ریتم خواب هست ، ساعت مناسب برای خواب حداکثر ۱۰ رو در نظر بگیر ،