2777
2789
عنوان

زن داییم

2083 بازدید | 89 پست

اول اخر تاپیک بخونید 

بعضی وقتا بیرون میرن داییم زن داییم ما رو هم می‌برن  بعضی وقتا مادر بزرگمم میاد نه همیشه بعضی وقتا تو ماشین بودیم داییم پیاده شد یه کاری انجام بده زن داییم به طور خیلی مستقیم بهمون گفت چرا هر دفعه میریم بیرون باهامون میاین خسته شدیم مامانمم ناراحت شد چیزی نگفت منم بخاطر داییم بهش توهین نکردم بعد داییم نسبت به خواهرای دیگش به مامان من بیشتر احترام میزاره بابت یه سری چیزا

این که به کنار بچش ۹ سالش نشده به من میگه خسته شدیم والا همش غذای خونه ما رو میخورین 

مثل این که انقدر پیش بچش گفته اینم یاد گرفته

از اون موقع نه باهاش رفتیم بیرون نه جایی 

تازه داییم خودش همش میگه بیاین بریم فلان جا یعنی خودش دعوت کرده بود

فقط بخاطر داییم بهش توهین نمیکنم چون زنشه

اینم بگم مادر داییم یعنی مادر بزرگمم باهامون بود

گزارش نزنید اگر این تاپیک ممنوعه بهم زود بگین پاک کنم

اگر غلط املایی دارم یعنی تند تند تایپ کردم ببخشید دیگه

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حق داره والا قرار نیست هرجا میرن شما هم باشینهرکی هم یه تعارف الکی زد نباید فوری قبول کنیدادما نیاز ...

از وقتی که به دنیا اومدم ۴ بار رفتیم...

اکثر تعارف هاش قبول نکردیم...

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها

دایی‌تون بگه شما باید شرایط و بسنجید که صدای زن طرف دیگه در نیاد مثلا از ده بار  دعوت دوبارشو برید نه همشو 

انقده بی رویه بوده که بچشم اومده تو خط 😁

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
خب با بابات برین چرا با داییت میرین بیرون زنداییت حق داره

بابام کنارم نیست

بیرون نرید باهاشون و اومدن خونتون سرد رفتار کنید،اتفاقا ب وقتش ب دایی تون بگید زنش اینجوری میگه ،از شما دلخور نباشه بدونه که زنش نمی‌خواد بهتره.

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒..

از وقتی که به دنیا اومدم ۴ بار رفتیم...اکثر تعارف هاش قبول نکردیم...

آها

من فکر کردم هر هفته باهاشون میرید

خب دیگه نرید به نظرم وقتی میدونین خوشش نمیاد

خودتون برید مادربزرگتونم ببرید با خودتون

زن داییتون حق داره شما نمیدونید که نباید هر دفعه مزاحم میشدید؟ چطور روتون میشد هر دفعه میرفتید؟ حتما باید بهتون توهین میشد! 

قبل از اینکه بحث کنی و حرص بخوری این نقل قول رو یادت بیار؛یه زنبور هیچ وقت وقتش رو تلف نمی کنه که به مگس توضیح بده عسل از کثافت بهتره بعضی ذهن ها قرار نیست تغییر کنن انرژیت رو برای چیزای مهم تر نگه دار....

عزیزم زنداییت حق داره

تقریبا همه‌ی خانما دوست دارن تفریحاتشون منحصر به خانواده‌ی خودشون باشه

مادر خودت هم اکه دقت کنی دوست نداره تو سفرها، تفریحات و خریدهاش عمه‌هاتو همراه خودش ببره

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

حق با زن داییتونه 

لزومی نداره تا دایی میگه شما شالو کلاه کنین وراه بیفتین 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
ممنوع نیستحتما خسته شده زیاد میرید باهاش

۴ بار کلا رفتیم...

اکثرش هم نرفتیم اگر همش‌میرفتیم الان ۳۰ باری میشد

زن داییت حق داره 

منم شوهرم یکی از مشکلاتی که درست میکرد همین بود 

❤️🌱😇ایمان دارم به دست خدا که دستهام رو محکم گرفته و باعث تک تک موفقیت هامه✨اتفاق های خوب همیشه بودن و هستن فقط کافیه ایمان قوی داشته باشین🌕🙏🏻 یه جایی میفهمی که باید سبز باشی تا جوانه بزنی...🌱و من سبز هستم😊🌿