2777
2789
عنوان

چیکار کنم رفتار های سمی مادر سمی و ظالم روم اثر نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 21 پست
تو که خب میتونی بری سرکار بلخره هم شهرستانی هم سنت از من بیشتره من با این مادر یکسره تو خونه چچور سر ...

میگم کار خوب پیدا نکردم

بیرونم میرم باز فرقی نداره حرفایی که روزی سه وعده بهم میزنه مداممم‌ تو سرمه 

حتی وقتایی که با دوستام هستم و بهم خوش میگذره هم آسیبی که اون بهم زده همراهمه و آزار میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر منم دقیقا همینه کار هر روزش نفرین کردنه سر هر مسئله کوچیکی ،ی بار دختراشو نبوسید اخلاق مضخرفش انقدر شهره خاص و عامه همسایها بهش میگن دیوونه از صوب ک بلند میشه فقط کارش داد زدن و فوش و نفرینه ،یه ساله تو عقدم و هیچ وقت یادم نمیره سر ی مسئله خیلی کوچیک شب عقدمو نابود کرد کل ذوقی ک واسه همسرم داشتمو ب گوه کشید، یادم نمیره شب قبل عقدم فقط داد میزد سیاه بخت بشی و به عروسیت نرسی جلوی خواهرشوهرم فوشم میداد،در این حد بود ک خواهر شوهر ۸ سالم منو میبرد تو اتاقش دلداریم میداد ، بعضی وقتا مثل عقده اییا نگا میکنم چطور مادرشوهرم احترام بچهاشو داره ،تا بوده یا زیر مشت و لگداش بودیم یا نفریناش 

خدا یا منو بکشه یا اینو از زندگیمون بکشه بیرون، خداروشکر همسرم فهمیدس فقط شکر میکنم همسرم ادم خوبیه 

من دیگه تصمیم گرفتم تحویل نگیرم

منم خیلی وقته کلا حرفم نمیزنم باهاش 

حرفیم بزنه محل نمیدم ،اعصابمو بهم میریزه ی مدت ولی حداقلش بیشتر طولش نمیده 

ی مدت خواستم مثل خودش رفتار کنم از ناراحتی اعصاب موام شروع کرد ب ریزش ۶ کیلو کم کردم و لرزش دست گرفتم ،دلم واسه برادر کوچیکم میسوزه کلا نمیره ت کوچه دیگه چون مادرم با همه زنا همسایه دعوا کرده چن باریم بچهاشونو زده 

منم خیلی وقته کلا حرفم نمیزنم باهاش حرفیم بزنه محل نمیدم ،اعصابمو بهم میریزه ی مدت ولی حداقلش بیشتر ...

منم حس میکنم از شدت غصه ناراحتی اعصاب گرفتم من سرم میلرزه خود به خود