2777
2789

دوستان من چندوقت پیش خواب دیدم یه مکانی که یه زمان زیاد میرفتم چندتا اسب بالدار پرواز میکنن و تو خواب به وجد اومده بودم 

یکی از اسبا اومد روی زمین تبدیل به یه پیرمرد مهربون شد یه سیگار روشن کرد 

حالا مسئله اینه بعد از اون روزی که این خواب رو دیدم نمیتونم بیخیال اون مکان بشم 

همش حس مثبت دارم به اون مکانی که تو خواب دیدم حس می‌کنم اونجا یه چیز خوب اتفاق میفته 

هی کشیده میشم به اونجا 

دارم دیوونه میشم یا تعبیر خاصی داره؟😂

شام سبک بزن اسی

فقط 42 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حستو درک میکنم من یبار خواب دیدم  خودم رفتم تو ی جایی شبیه شمال که درخت داره ولی قشنگ تر تو خواب  فهمیدم اینجا هندوستانه مردمم اومده بودن اونجا بودن بیدار شدم خیلییی هندو دوست داشتم با این که فیلمی چیزی یا فکری نکرده بودم برام جالب بود 

یعنی من عاشقتم توی هر تاپیکی میرم میخندم از پست های تو😂

فدای تو هانی😂🩷

فقط 42 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!