2777
2789
عنوان

ومن که هربار نذر خواندن دعای الهی عظم بلا رونیت میکنم حاجتم‌میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2025 بازدید | 46 پست
عزیزم ببخشید یه وقت جسارت نشهخداوند در قرآن بارها گفته فقط مرا بخوانید و از غیر من طلب حاجت نکنید تن ...

کاملا درسته 

اما ائمه هم راه رسیدن به خدای مهربان هستن 

اونها معصوم هستن ومن گنهکار 

وروسیاه 

خدا خودش اینقد بزرگ ومهربان هست که فرستاده روی زمین براش خیلی آبرو داره 

درسته تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نخواهد افتادیم این عزیزان راه رسیدن به معبود یکتا هستن

من بااهل بیت قلبم آرامش میگیره 

وهزاران بار کراماتشون رودیدم 

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا درسته اما ائمه هم راه رسیدن به خدای مهربان هستن اونها معصوم هستن ومن گنهکار وروسیاه خدا خودش ا ...

آخه عزیزم خداوند در قرآن گفته مستقیم منو بخونید تا اجابت کنم شما رو

من یازده بار با دقت زیاد قرآن رو خوندم و خیلی چیزا فهمیدم

از غیر خدا طلب کردن شرک محسوب میشه

من شیعه هستم و خیلی امام حسین رو قبول دارم

و اتفاقا توی حرم امام رضا وقتی واسه یه مشکلی از ته دلم ازش کمک خواستم خیلی گریه کردم افتادم در مسیر قرآن

ائمه بزرگ و عزیز هستن ولی اونها هم مخلوق خداوند هستن

آخه عزیزم خداوند در قرآن گفته مستقیم منو بخونید تا اجابت کنم شما رومن یازده بار با دقت زیاد قرآن رو ...

همین مخلوقات خدا برای من خیلی ارزش دارن خیلی تمام زندگیم فدای همشون 

من از خدا حاجتمو خواستموائمه واسطه هستن 

خداروشکر که چنین واسطه های دارم که پیش خدا آبرودارن

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
همین مخلوقات خدا برای من خیلی ارزش دارن خیلی تمام زندگیم فدای همشون من از خدا حاجتمو خواستموائمه واس ...

برای منم تاج سر هستن ولی ازتون میخام فقط یک بار معنای قرآن رو بخونید تا آگاهیتون خیلی بالا بره البته قصد جسارت ندارم

انشالله خداوند تمام خواسته هاتون رو با قدرتش برآورده کنه

برای منم تاج سر هستن ولی ازتون میخام فقط یک بار معنای قرآن رو بخونید تا آگاهیتون خیلی بالا بره البته ...

گلم خوندم وآگاه هستم 

وایمان دارم تا خدانخواد هیچ کسی حاجتمونمیده 

اما من به فرستاده های خداروزمین هم ایمان دارمودلخوشم 

تمام قلبم میتپه براشون 

وممنونم ازخدای خوبم که مخلوقاتی به این مهربانی وبزرگی فرستاده 

والگو ی ماهستن

خداروشکر که درپناه حسینیم

گلم خوندم وآگاه هستم وایمان دارم تا خدانخواد هیچ کسی حاجتمونمیده اما من به فرستاده های خداروزمین هم ...

ائمه الگوی منم هستن

من عاشق امام حسین و امام رضا بزرگوار هستم.ولی فقط خدا رو پرستش میکنم و پرستش فقط شایسته ذات مقدس الله هست

ایاک نعبد و ایاک نستعین

ائمه الگوی منم هستنمن عاشق امام حسین و امام رضا بزرگوار هستم.ولی فقط خدا رو پرستش میکنم و پرستش فقط ...

و من خدا و قرآن رو فقط به خاطر حاجت نمیخام به خاطر حس آرامشی که پیدا کردم با خوندن کتاب قرآن

و تازه بعد از اون فهمیدم سال های قبل از قرآن زندگیم  انگار مثلا بیهوده زنده بودم

عزیزم مثلا میگم یا حضرت مهدی فلان حاجتم روپیش خدای مهربون واسطه شو وحاتموبگیر من هم ۱۲۰ بار دعای فرج ...

میشه برای منم نذر کنی؟

برای شغلمه،خدا خیرت بده الهی

ﺗﻪ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﺁﻥ ﺻﻨﺪﻟﯽ ﺁﺧﺮ .... ﮐﻨﺎﺭ ﺷﯿﺸﻪ ... ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺟﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎﺳﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻧﮑﻪ ﻣﭽﺎﻟﻪ ﺷﻮﯼ ﺩﺭ ﺧﻮﺩﺕ !!! ﺧﻮﺩﺕ ﺭﺍ ﺑﻐﻞ ﮐﻨﯽ ... ﺳﺮﺕ ﺭﺍ ﺑﭽﺴﺒﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺷﯿﺸﻪ ﻭ ﺯﻝ ﺑﺰﻧﯽ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺟﺎﯼ ﺩﻭﺭ ....... ﻭ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯽ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ !! ﺑﻪ ﭼﯿﺰﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ ﻭ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺭﯼ ...! ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺭﯼ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺷﯽ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺑﻪ ﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺕ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﻭ ﻫﺴﺘﻨﺪ ... ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯽ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮﺍتت ﻭ ﮔﺎﻫﯽ ﭼﺸﻤﻬﺎﯾﺖ ﺧﯿﺲ ﺷﻮﺩ، ﺍﺯﺣﻀﻮﺭ ﭘﺮ ﺭﻧﮓ ؛ ﯾﮏ ﺧﯿﺎﻝ .... ﯾﮏ ﺁﺭﺯﻭ .... ﯾﮏ ﺧﺎﻃﺮﻩ ..... ﯾﮏ ﺩﻭﺳﺖ ... ﻭ ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺮﻭﺩ ﻣﻘﺼﺪﺕ ﮐﺠﺎﺳﺖ !! ؟؟ ﺍﺻﻼ ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺮﻭﺩ ﻣﻘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﯼ !! ﻭ ﺩﻟﺖ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ ﮐﻪ ﺩﻧﯿﺎ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﮤ ﻫﻤﯿﻦ ﮔﻮﺷﻪ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﮐﻮﭼﮏ ﺷﻮﺩ ... ﺩﻧﺞ ﻭ ﺗﻨﻬﺎ ... ﻭ ﺁﻩ ﺑﮑﺸﯽ ﺍﺯ ﯾﺎﺩﺁﻭﺭﯼِ ﺣﻤﺎﻗﺖ ﻫﺎﻳﺖ ، ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺣﺮﻑ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﯿﺰﺩﯼ ... ﮐﺎﺭﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﯿﮑﺮﺩﯼ ... ﺷﯿﺸﻪ ﺑﺨﺎﺭ ﺑﮕﯿﺮﺩ ﻭ ﺑﺎ ﺍﻧﮕﺸﺖ ﺑﻨﻮﯾﺴﯽ : " ﺍﻯ ﻛﺎﺵ "
خدا توو قران میگه به ریسمان الهی چنگ بزنید بنظرتون ریسمان الهی کیان ؟؟!

ریسمان الهی همون اعمال صالح و عمل کردن به قرآن و توحید هست البته ابتدا توحید یعنی خداوند رو به وحدانیت خواندن

ریسمان الهی همون اعمال صالح و عمل کردن به قرآن و توحید هست البته ابتدا توحید یعنی خداوند رو به وحدان ...

عزیزم شما برو لطفا با اعمال خودت 

من خداوند چنان مهری از اهل بیت توقلبمو دلم انداخته که محال محاله محاله سرد بشه 

سلام خدا برقلب پاک علی ابن الموسی الرضا 

جانم به فداش

ریسمان الهی همون اعمال صالح و عمل کردن به قرآن و توحید هست البته ابتدا توحید یعنی خداوند رو به وحدان ...

یادت باشه همین ائمه بودن که راه درست وقرآن وایمان وعمل صالح روبه مردم یاد دادن 

ویاد خدا روتوقلبها زنده نگه داشتن

چه سختی‌های کشیدن که بگن خدا حق وقرآن سخن خداست 

اگه همین بزرگواران نبودن آدمی توتاریکی مطلق میمردن

یادت باشه همین ائمه بودن که راه درست وقرآن وایمان وعمل صالح روبه مردم یاد دادن ویاد خدا روتوقلبها زن ...

خآنم مگه من گفتم قبول ندارم

من قرآن رو بیشتر از هر چیز دیگه قبول دارم 

خلاص