شاهخراسان مدیر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 4013 عنوان ومن که هربار نذر خواندن دعای الهی عظم بلا رونیت میکنم حاجتممیگیرم | مشاهده متن کامل بحث + 2027 بازدید | 46 پست فدای مهربانیت ای صاحب الزمان که همیشه بهم ثابت کردی حواست به دلهای ماهست خدایا اللهم عجل الولیک الفرج بحق زینب الکبری الهی آمین خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه 💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖 1403/06/07 | 05:26 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nry عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 608 بله حرف شما کاملا درسته انجام میدم اما این دعا شگفتی خاصی داره واحساس میکنم قلب حضرت مهدی خیلی باخو ... البته تنها چیزی که دلم رو آروم میکنه و احساس خوشایند بهم میده ذکر استغفارهو خوندن قرآن
nry عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 608 ختم قرآن یعنی قرآن رو کامل میخونی؟ تو چند روز سلام عزیزمدر مدت ۱۵ روز و روزی ۲ جزهمراه با ۲۰۰۰ ذکر استغفار الله غفور در طول ختم
شاهخراسان مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 4013 خوش به حالت من هربار چله گرفتم اتفاق بده زودتر اتفاق افتاده.بخدا که خدا منو دوست نداره و نمیخواد دعا ... نه گلم بسپار دست حضرت مهدی اینها تمام تقدیرات این عزیزان بودن من خودم نازابودم نازایی مطلقوخودامام رضا شفامنودادنفقط ای کاش بودید وان روچهره دکترم روازتعجب میدید خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه 💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
کاربرo_o عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 5918 نه گلم بسپار دست حضرت مهدی اینها تمام تقدیرات این عزیزان بودن من خودم نازابودم نازایی مطلقوخودامام ر ... چند سال باردار نمیشدید عزیزم
شاهخراسان مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 4013 البته تنها چیزی که دلم رو آروم میکنه و احساس خوشایند بهم میده ذکر استغفارهو خوندن قرآن موفق باشی هرکسی ی روشی داره خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه 💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
جوارک عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 4195 نه گلم بسپار دست حضرت مهدی اینها تمام تقدیرات این عزیزان بودن من خودم نازابودم نازایی مطلقوخودامام ر ... رفتین حرم امام رضا؟ شوهر من متاسفانه مذهبی نیس و نمیبره، پدرش شیعه هست ولی چون تو بچگیش مرده مادرش با باورای سنی بزرگش کرده بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
شاهخراسان مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 4013 چند سال باردار نمیشدید عزیزم به سال نکشید بعد دوبار دکترجوابم کردوتمام دکترهای دیگه هم همین حرف روزدن وروزندگیم تیره وتار شد اما الان دوتا دسته گل دارم ازمحبت ولطف امام رضا خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه 💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
کاربرo_o عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 5918 به سال نکشید بعد دوبار دکترجوابم کردوتمام دکترهای دیگه هم همین حرف روزدن وروزندگیم تیره وتار شد اما ... خداحفظشون کنه دعام کنید
شاهخراسان مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 4013 رفتین حرم امام رضا؟ شوهر من متاسفانه مذهبی نیس و نمیبره، پدرش شیعه هست ولی چون تو بچگیش مرده مادرش ب ... عزیزم نه من تهران بودم و نشد برم اما ازهمین راه دور مدام امام رضا روصدا میزدموگریه گریه گریه میکردم وقبل از باردارشدنم همسرم خواب میبینه خودامام رضارو که بهش میگه غصه نخور خانمت بارداره ومن که بعد چندروزحالم بدشذوفهمیدم باردارم خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه 💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
جوارک عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 4195 عزیزم نه من تهران بودم و نشد برم اما ازهمین راه دور مدام امام رضا روصدا میزدموگریه گریه گریه میکردم ... الهی😍خوشحالم براتون بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
شاهخراسان مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 4013 خداحفظشون کنه دعام کنید فدای محبتت گلم بله به شرط لیاقت دها میگنم خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه 💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
خوشبخت_در_دنیاوآخرت عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 9888 منم از یه نذر برا امام زمان نتیجه دیدم 🥺پیش خدا خیلی آبرو دارن 😔اینبار برا اینکه اسمم در قرقعه دربیاد بنظرتون نذر دعای عظم الباء بکنم چند تا به دلتون افتاده واس من؟؟!شما بگید جانم
شاهخراسان مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 4013 منم از یه نذر برا امام زمان نتیجه دیدم 🥺پیش خدا خیلی آبرو دارن 😔اینبار برا اینکه اسمم در قرقعه درب ... عزیزم به توانت بستگی داره خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه 💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
شاهخراسان مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 4013 الهی😍خوشحالم براتون انشااله خدا ازاین خوشحالی ها نصیب قلب پاکتون کنه خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه 💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
شاهخراسان مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 4013 [QUOTE=351373487]رفتین حرم امام رضا؟ شوهر من متاسفانه مذهبی نیس و نمیبره، پدرش شیعه هست ولی چون تو بچگیش مرده ...[/QUOTEعزیزم میدونم ۷رمذهبی برای خودش محترمه اما چرااین عزیزان ائمه راقبول ندارن خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه 💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖