2777
2789

به نظرم مثلا ۵۰۰ ملیون طلا خریدن عاقلانه نیست وقتی با این پول میشه ماشین خرید نظر شما چیه ؟ طلا برای پول کمه یا ۵۰۰ ملیون هم طلا میخرین ؟

طلا زمانی سود داره ک طولانی مدت قصد فروش نداشته باشی ن اینک بخری ۴ماه بعد بفروشی طولانی مدت ینی بیشتر از یک سال اونموقع سود داره ک بازم نمیشه تعیین کرد ک نسبت ب خوابیدن سرمایه ت ب اندازه کافی سود کردی یا نه نظر من ۵۰۰میلیون برای سرمایه گذاری رو طلا جواب نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من 50 میلیونم طلا میخرم یادت باشه ماشین سرمایه نیست به اب و اتشی بنده سرمایه یعنی سال که گذشت ...

هر سال با پول بیشتر ماشینو بهتر کنی بعد ۳ سال باهاش خونه بخری چی ؟

درضمن ماشین قبلا سرمایه حساب نمیشد ولی الان حساب میشه اما باید تصادف و اصطلاحک و ...رو در نظر بگیری 

بنظرم همه پولتو یکجا سرمایه گذاری نگن اگر میخوای سود کنی یه کاری راه بنداز ک بازم میگم همش رو نذار میتونی مقداری طلا بگیری بذاری بمونه الباقی رو کار کنی روش

هر سال با پول بیشتر ماشینو بهتر کنی بعد ۳ سال باهاش خونه بخری چی ؟

عزیزم ابشده بخر که نهایت 2 تا 20 تومن بالاتر از قیمت تابلوس و موقع فروشش هم همینطوره من خودم ی ماشین برای مصرف شخصیم ما بقی هرماه طلا میگیرم عزیزم ماشین سرمایه نیست اول ملک بعد طلا و فروختن طلا از ملک هم بهتر چون راحت فروخته میشه یا هرجای دنیا بخوای بری قابل بردن عزیزم شاخص اصلی طلا افزایش دلار که خداروشکر تو کشور ما چیزی ارزون نمیشه و مساعدی دلار بالا میره (حقیقت تلخ) اول ابشده بعد سکه بعد طلای دست دو میتونی بگیری عزیزم