2777
2789
خدا از دهنت بشنوه

به خدا🥲❤ این جو کره ای شاید جذاب باشه برات  ولی کم کم از ذهن ادم میوفته و  چیز خاصی هم نداره اگر مدیریت بشه من چون خودم وقتی بهم گوشی دادن حتی اگر سکانس بدی داشت هیچ وقت دنبالش نمی رفتم و همیشه می دونستم کار نامناسبی هست ولی اینو بگم هیچ وقت سعی نکنید همش گوشیشو چک کنید باهاش رفیق بشید تا خودش بگه اینجوری باعث پنهان کاری میشه اینو تجربه دارم که می گم مامان عزیز🥺❤❤ و اینکه اگر بچه عاقل باشه خوب و بد رو می دونه من خودم هر فیلمی رو نمی دیدم 

به خدا🥲❤ این جو کره ای شاید جذاب باشه برات ولی کم کم از ذهن ادم میوفته و چیز خاصی هم نداره اگر مد ...

تو گوشیش فیلم کره ای زیر نویس بود نمیدونم چطوری دانلود کرده چون سیم کارتش گرفته بودم و فیل شکن هم نداره نمیتونم چک نکنم چون یه همکلاسی داشت اون میگفت چیا ببینه اینم کلا تو فاز کره هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خدا🥲❤ این جو کره ای شاید جذاب باشه برات ولی کم کم از ذهن ادم میوفته و چیز خاصی هم نداره اگر مد ...

خودش خیلی خوبه ولی این همکلاسیش خیلی عوضیه هرچی بگم کم گفتم 

تو گوشیش فیلم کره ای زیر نویس بود نمیدونم چطوری دانلود کرده چون سیم کارتش گرفته بودم و فیل شکن هم ند ...

نگاه منم همینجوری بودم فیلماشون چیز ان چنان صحنه داری نداره ولی نگاه اگر می خوایید مدیریت کنید بشینید براش توضیح بدید که خوب و بد چیه اگر توی فیلم صحنه ای رو دید دیگه بدونه خوب و بد چیه بالاخره این جامعه خطرناکه و بچه باید بدونه چی خوبه یا بد ❤❤🥺

خودش خیلی خوبه ولی این همکلاسیش خیلی عوضیه هرچی بگم کم گفتم

نه اینجوری هم نمی خواد بگید خودتون رو عصبی نکنید بالاخره بچه ها توی جمع دوستاشون هستن من خودم به شخصه دوستام همشون دوست پسر دارن ولی خودم همش سرم توی درسه و دوستیمم باهاشون دارم ولی همیشه سعی می کنم وارد جزو آنچنانیشون نشم 

بالاخره بچه ها به دوست احتیاج دارن❤🙃

نه اینجوری هم نمی خواد بگید خودتون رو عصبی نکنید بالاخره بچه ها توی جمع دوستاشون هستن من خودم به شخص ...

شما معلومه که خیلی عاقلی خدا برای پدرمادرتون حفظتون کنه دختر منم همیشه خوب بوده اهل هیچی نیست ولی دوست بد هم خیلی تاثیر داره

نگاه منم همینجوری بودم فیلماشون چیز ان چنان صحنه داری نداره ولی نگاه اگر می خوایید مدیریت کنید بشینی ...

متاسفانه چون میدونه ما با این فیلما مخالفیم نمیزاره ببینم فیلم چی دانلود کرده گوشیش هیچی نداره ولی شب موقع خواب قایمش میکنه چون میدنه من چک میکنم درواقع لج کرده باهام

متاسفانه چون میدونه ما با این فیلما مخالفیم نمیزاره ببینم فیلم چی دانلود کرده گوشیش هیچی نداره ولی ش ...

دیشب گوشیش پیدا کردم دیدم فیلم زیرنویس کره ای بود چیز بد نداشت به زبان کره ای بود

متاسفانه چون میدونه ما با این فیلما مخالفیم نمیزاره ببینم فیلم چی دانلود کرده گوشیش هیچی نداره ولی ش ...

خوب دقیقا به خاطر همین بود که گفتم باهاش رفیق بشید یه بار خودتون فیلم دانلود کنید و باهم بشینید نگاه کنید چون یه مدت مادر خودمم سخت مخالف بود با اینکه من مدیریت داشتم برای فیلم دیدن و می گفتم کاش حداقل با مادرم می نشستم و فیلم می دیدم با دخترتون رفیق بشید من هم سنش هستم می دونم🥲❤

خوب دقیقا به خاطر همین بود که گفتم باهاش رفیق بشید یه بار خودتون فیلم دانلود کنید و باهم بشینید نگاه ...

چطوری رفیق بشم نمیتونم با کاراش موافق باشم باباش هم میگه کاری نکن که تو کارش مصمم بشه باید بدونه این کارا از درس میندازتش آیندش نابو 

چطوری رفیق بشم نمیتونم با کاراش موافق باشم باباش هم میگه کاری نکن که تو کارش مصمم بشه باید بدونه این ...

با کاراش نیازی نیست موافق باشید ولی مخالف بودن این رو تشدید می کنه.  فقط کافیه اون حس کنه باهاش صمیمی هستید.  مثلا بهش بگید وایی این عضو بی تی اس چقدر جذابه و اگر دوست داری بری کره می دونی که باید خوب درس خوند و تلاش کرد چون حتی بی تی اس هم برای آیندش تلاش کرد.  توی این سن الگو های زیادی بچه ها برای خودشون دارن سعی کنید اطلاعات خودتون رو بالا ببرید و سعی کنید اروم آروم اون رو سر درس و مدرسه بیارید به همین راحتی🤍🥺 بازم کمکی بود درخدمتم

یا مثلا بهش بگید اگر یک درس رو کامل خوب بلد شد و ازش امتحان گرفتید و خوب بود باهم یک فیلم کره ای تماشا کنید.  هیچ مشکلی نداره کم کم براش عادی می شه و فراموش می کنه این هیجان رو و می تونید فیلم های انگیزشی و پند اموز کره ای رو با هم ببینید که براش هم خوبه