2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باز اگه محدودش کنین هم یه جای دیگه یه جور دیگه پنهانی خواسته‌اش رو عملی میکنهاینکه خودتون درجریان با ...

یعنی درجریان این باشم که این فیلمای مزخرف رو ببینه؟بهش میگم بگو چه فیلمی میخوای برات دانلود میکنم میگه اصلا نمیخوام اسم این فیلم هم داشتم گوشیش چک میکردم تو سرچ گوگلش دیدم

وای یا خدا از گوگل دانلود کرده مطمعنا که مخالفیم و حساس رو این چیزا شدید

زیاد محدودش نکن بیشتر حساس میشه 

من دوستان زیادی دارم که خانواده محدودشون می‌کرد ولی  متاسفانه هر روز با یک پسر دوست میشدن 

کلا من با کره و بی تی اس و این چیزا مخالف خدا لعنت کنه همکلاسیش که این چیزا رو یاد این داد

عیب نداره حالا خودتو ناراحت نکن اشتراک فیلیمو بگیر یا بگو از اپارت ببینه که سانسور هست جفتشون بگو اینطوری خودت راحت تری و حجم نت کمتره و اینا 

یعنی درجریان این باشم که این فیلمای مزخرف رو ببینه؟بهش میگم بگو چه فیلمی میخوای برات دانلود میکنم می ...

نه منظورم این نیست

در مرحله اول بهتره که در جریان باشین چی میبینه

بعد از اون هم شرایط دوستی رو فراهم کنین که بیاد و فیلمایی که دوست داره رو با شما ببینه

اینجوری خودتون نسخه سانسور شده رو تهیه می‌کنین

اگر هم هدفش دیدن جاذبه‌های جنسی سریال باشه خب احتمالا قبول نکنه یا بخواد خودش تنها ببینه

توی سن بلوغ این کنجکاویا زیاد پیش میاد

باید مسالمت آمیز همراهی و غیرمستقیم هدایت کنن والدین

تعامل والدین خیلی مهمه که نوجوون زده نشه و ارتباطش با والدین خراب نشه

استادمون میگه بچه فقط تا ۱۲ سالگی بچه‌ی شماس

بعد از اون بچه‌ی جامعه میشه؛ دیگه پدر و مادر اثرگذار نیستن و بچه بیشتر از جامعه و همسالانش اثرمیپذیره

یعنی اگه تا ۱۲سالگی یه چیزایی رو براش تثبیت کردی از اون به بعد هم بحرانا رو با موفقیت میگذرونه

نه منظورم این نیستدر مرحله اول بهتره که در جریان باشین چی میبینهبعد از اون هم شرایط دوستی رو فراهم ک ...

من کلا دلم نمیخواد فیلم کره ای ببینه حتی سانسور شدش عاشق کشور  کره و گروه بی تی اس شده همش رمان کره ای سریال کره ای اخبار مربوط به بی تی اس دوستش بهش یاد داد میگه سه سال دیگه میرم کره کلی با باباش باهاش حرف زدیم الکی به باباش گفت باشه دیگه اسم این چیزا رو نمیارم ولی دروغگو شده فیلم کره ای دانلود میکنه من نمیدونستم فکرکردم دیگه واقعا به این چیزا فکر نمیکنه اما همش الکی تظاهر بود

عیب نداره حالا خودتو ناراحت نکن اشتراک فیلیمو بگیر یا بگو از اپارت ببینه که سانسور هست جفتشون بگو ای ...

الان رفتم دیدم فیلما زیرنویس فارسی هست یعنی به زبان کره ای بود ولی زیرنویس فارسی این یعنی سانسور شده است بعد من کلا نمیخوام دخترم بره تو فکر چیزای واهی کره چه گندی بود ما دچارش شدیم

زیاد محدودش نکن بیشتر حساس میشه من دوستان زیادی دارم که خانواده محدودشون می‌کرد ولی متاسفانه هر روز ...

چیکار کنم باید بدونه هرکسی طبق عرف خانوادش باید پیش بره اگه بی خیالش بشم دیگه نمیشه جلوش رو گرفت

بابا چرا انقدر حساس می شید روی این قضیه من 13 تا 14 سالگیم خیلی درگیرش بودم الان15 سالمه کم کم برام عادی شد و از سرم افتاد و رفتم سراغ درسای دبیرستانم برای یه مدت نوجونی جذابه بعدش دیگه جذابیتی نداره