2777
2789
عنوان

نوه عمه م ایرپادمو دزدیده😳😳😳😳

186 بازدید | 11 پست

خونه ما زیاد کسی نمیاد چند روز پیش دختر عمم با پسر کوچیکش( ۵ ساله) اومد خونمون ایرپادمم کف اتاق بود هی برمیداشت 

وقتی رفت هر چی میگردم پیداش نمیکنم سه تومن پولش بود چیکار کنم😔میترسمم زنگ بزنم بگم بگه بچمو دزد کردی 

اگه گفتی معنی اسمم چیه؟😁🤔 من یه شیرازی خیلی خیلی بی حالم پس اگه برام نظر گذاشتی و فقط لایک کردم ناراحت نشو مطمئن باش خوندم و کلی هم دعات کردم از همینجا ممنون از راهنماییت😘❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزن بگو اشتباهی نبرده؟ همین. واسه چیزی که حقته چرا خجالت میکشی؟ 

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

نگو دزدی کردهبگو اشتباهی بر نداشته بچتون

بازم برمیخوره بهش😏

اگه گفتی معنی اسمم چیه؟😁🤔 من یه شیرازی خیلی خیلی بی حالم پس اگه برام نظر گذاشتی و فقط لایک کردم ناراحت نشو مطمئن باش خوندم و کلی هم دعات کردم از همینجا ممنون از راهنماییت😘❤️
عزیزم ادم به بچه ۵ساله نمیگه دزد😐🫥زنگ بزن بگو اونروز فلانی جون داشت با ایرپاد من بازی میکرد هرچی م ...

اتفاقا به نظرم بچه چه ۵ ساله چه بیشتر باید اینچیزا رو یادبگیره خونواده ای که بچه یاد نمیده وسایل هر کسی مال خودشه خودشم بدش نمیاد بوش برداره

اول خوب بگرد ببین پیدا میشه ولی اگه برده باشه مادرش میفهمه نباید خبر بده به هر حال بچن دیگه پیش میاد ...

اگه خبر نده چی 

اتفاقا به نظرم بچه چه ۵ ساله چه بیشتر باید اینچیزا رو یادبگیره خونواده ای که بچه یاد نمیده وسایل هر ...

اونکه صد در صد که باید یاد بگیر ولی بچه ۵ساله کوچیکه عزیزم اصلا معنی و نیت دزدی و‌متوجه نمیشه که بخواد از شما دزدی کنه این حرف و نزن هیچ مادر پدری دلش نمیخواد بچش دزد یا هرخلافی کنه حتی اگر خودش خلافکار باشه!یه روزی انشالله بچه دار شدی میفهمی چی میگم