الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه جمله دردناکی گفتیچقدر تلخه که اکثریت خانوما نادیده گرفته میشن
تاپیکت و دیدم تازه فهمیدم درد مشترک یعنی چی، عزیزم من ۳۶ سالمه و زمونه داره بهم یاد میده هیچکس ارزش این و ندارم ک ذره ای غم بشینه رو دلم، شاد باش اولش ادا درآد بعد یهو میبینی الکی الکی خودتم باورت شده ک شادو خوشبختی زندگی دو روزه ی روزشم گذشته بیخیال باش
چقدر قشنگ گفتی عزیزممتاسفانه من خیلی خودخوری میکنم بابت اتفاقات گذشته و چیزایی که الان تو زندگیم بده ...
دل بی غم تو دنیا وجود ندارد مطمئن باش، اگه دنیا قشنگ بود موقع ب دنیا اومدن گریه نمیکردیم عزیزم همیشه به خودت بگو حالا فردا وقت دارم واسه غصه خوردن و استرس امروز بذار مثل دیوونه ها بیخیال و شاد باشم، ب خدا انقدرررررر خوش میگذره گاهی فرداش غم امروزت اصلا یادت نمیاد اگه ام اومد دوباره بذار واسه فردا، ب نظر من خیلیا الکی خودشون و میزنن ب دیوونگی و از هممون عاقلترن