2777
2789
عنوان

باردارا واقدامی ها لطفابیاااین

59 بازدید | 14 پست

سلام دوست جونیا.من امروز رفتم پیش دکترزنان برااقدام....فقط واس خودم از نوشت اعصابم خوردشد.بهش گفتم همسرم نمیخواد گفت نه.آیا شماهاقبل بارداری ازمایش چکاپ براخودتون‌ تنهامینوشت یاهمسرتونم؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ی دکتر باتجربه است قطعا دکترتون.بله چون مشکل بیشتر از سمت خانوما پیش میاد اول برا خودت و در صورت نیاز داروی لازم در صورت مشکل نداشتن مکملهای بارداری و در صورتی ک تا۶ماه باردار نشدیم از اسپرم برای همسرتون

عزیزم ی دکتر باتجربه است قطعا دکترتون.بله چون مشکل بیشتر از سمت خانوما پیش میاد اول برا خودت و در صو ...

ااا خدااکنه.اخه بعضیایه اسم ویتامینای عجیب قریبی میگن ک خوردن.تازه یکی امروز باتعجب بم میگفت امگابرااات ننوشته

ااا خدااکنه.اخه بعضیایه اسم ویتامینای عجیب قریبی میگن ک خوردن.تازه یکی امروز باتعجب بم میگفت امگابرا ...

ن گلم خودم آزمایشگاه کار میکنم.با دوستم همزمان ۳تایی اقدام کردیم من ماه دوم باردار شدم دوستام خواستن آزمایش بدن وقتی ماه دوم نشد و دیدن تنبلی تخمدان دارن