2777
2789
عنوان

ما قبل ازدواج چهار سال دوست بودیم

257 بازدید | 14 پست

دارم فکر میکنم چقدر همه چیز عالی بود بحث خانواده ها نبود مسولیتی نبود بی دغدغه بی فکر فقط فکر اینکه چجوری خوش بگذرونیم اونموقع جفتمونم شاغل بودیم

.

.

حالا الان پنج ساله که ازدواج کردیم بحثای خانوادگی دیوونمون کرده هرقدم میخوایم فرار کنیم ازشون اونا ول کنمون نیستن

.

.

مدام فکر اینکه چکارکنیم مهاجرت کنیم نکنیم پولامونو جمع کنیم همینجا پیشرفت کنیم 😕😑

.

.

بچه دارنشدنم که قشنگ قوزبالا قوز

چیه این ازدواج کاش میشد تا همیشه دوست موند دلم برا اون وقتا خیلی تنگ شده خیلی زیاد

گــ🌹ـلی نمانده خـ🦋ـودت گل باش...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما دوتا خودتون باید انقدر عاقل بشید که بحث خونوادگی نداشته باشید،من و همسرم ۶ سال دوست بودیم، ...

ببین خانواده همسرم جوری هستند که اگه تو بخوای بیخیال باشی عمرا ولت نمیکنن زنگ میزنن و قشنگ درگیرت میکنن

ببین خانواده همسرم جوری هستند که اگه تو بخوای بیخیال باشی عمرا ولت نمیکنن زنگ میزنن و قشنگ درگیرت می ...

پس خانوادش سمی هستن،

باید با همسرتون راهی پیدا کنید و این مسایل رو مدیریت کنید،

من خودم بشخصه زیاد رو حرفای خانواده همسرم تمرکز نمیکنم، البته خدایی خانوادش دراکثرا مواقع خیلی خوبن،

من و شوهرم از اول ازدواج حق دخالت به هیچکدوم از دوطرف رو ندادیم تمام مسایلمون رو خودمون دوتا حل کردیم

پس خانوادش سمی هستن،باید با همسرتون راهی پیدا کنید و این مسایل رو مدیریت کنید،من خودم بشخصه زیاد رو ...

منم اصلا مسائلمو به خانوادها نمیبرم 

منظورم از دخالت اینه که اگر اونها مشکلی داشته باشند فورا شوهر منو خبردار میکنن و شوهرم خیلی زیاد بهم میریزه این درحالیه که ما مشکلاتمونو با کسی تقسیم نمیکنیم که اگر کنیم هم فایده ای نداره

درکل از اشنایایی با خانوادش خوشحال نیستم دنیا وقتی اینا رو نمیشناختم حداقل چهل درصد برام قشنگتر بود