2777
2789
عنوان

خانم های که سگ دارن لطفا کمک

96 بازدید | 8 پست

سگم ماده اس و عقیم شده با هیچ سگی در ارتباط نیست و رابطه ای نداشته 

الان متوجه شدم که ناحیه فرج سگم خیلی ملتهب و قرمز شده و ازش ترشحات میاد 

همش فرجشو لیس میزنه خودشو می‌کشه رو زمین متوجه هستید چی میگم دیگه...

سرچ کردم گوگل و نتیجه عفونت شد... یکم استرس گرفتم فردا میریم دامپزشکی 

ولی کسی از شما همچین مشکلی واسه کوچولوش تا حالا پیش اومده؟ فکر نمی‌کردم سگا هم درگیر عفونت بشن

کاربر جدید نیستم سه بار تا حالا ترکیده کاربریم از سال 1399هستم                         تا الان خجالت میکشیدم از بیانش اما با افتخار از مسیحی های قدیمی ایرانی هستم .                     متاهل و عاشق ♥️  🇹🇷🇩🇪📍
عزیزم فکر نکنم مشکل خاصی باشه احتمالا با دارو اوکی میشه . سگ ما تاحالا عفونت نکرده نمیدونم

تعجب کردم راستش بیشتر از ده ساله سگ دارم

دو تا سگ دارم و همه هم ماده بودن تا الان هیچکدوم تا حالا همچین مشکلی نداشتن فکر نمی‌کردم سگا هم عفونت بگیرن حالم بده استرس دارم شدید اصن خوابم نمی‌بره

کاربر جدید نیستم سه بار تا حالا ترکیده کاربریم از سال 1399هستم                         تا الان خجالت میکشیدم از بیانش اما با افتخار از مسیحی های قدیمی ایرانی هستم .                     متاهل و عاشق ♥️  🇹🇷🇩🇪📍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سگ نر دارم وقتی عقیم کردم بعد جراحی عفونت کرد و خونریزی سریع بردمش دکتر چند بار امپول زد خوب خوب ...

من الان سگم ۸ سالشه وقتی ۶ ماهش بود عقیمش کردم خیلی وقت پیش 

در عجبم چون سگ دومم تقریباً چهار پنج ماهه پیش ما نیست از طرفی تو محلمون حتی یه دونه سگ هم نیست چه ولگرد چه حالا اهلی هیچ رابطه ای هم نداشته با سگ دیگه نمیدونم از کجا گرفته 

ولی پنجشنبه و جمعه طعتیله شنبه وقت میگیرم بریم 

قلبم درد می‌کنه از وقتی فهمیدم 

من الان سگم ۸ سالشه وقتی ۶ ماهش بود عقیمش کردم خیلی وقت پیش در عجبم چون سگ دومم تقریباً چهار پنج ماه ...

میدونم ولی بالاخره بیماری وجود داره دیگ میگیرن نترس عزیزم همین که متوجه شدی جلوشو میگیری خوب خوب میشه فقط تا روز رفتن محدود ترش کن یکمم حواست باشه خیلی لیس نزنه خیس نکنه اون ناحیه رو...خوب میشه⁦❤️⁩

میدونم ولی بالاخره بیماری وجود داره دیگ میگیرن نترس عزیزم همین که متوجه شدی جلوشو میگیری خوب خوب میش ...

دورت بگردم من مرسی

به نظرت این دو روز گردنبند الیزابت ببندم اوکیه؟