2777
2789

والا شوهر منم نمیدونه 

تازه این که خوبه هنوز معقوله پریود و بارداری و زایمان هم کامل نمیدونه چندبار براش توضیح دادم ولی بازم گیج میزنه😅 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذاتش ساده است چیکار کنم

خوبه که، هفت خط بود خوب بود؟ یکی رو دیده بودم با فلسفه کانت و هگل حرمسرایی برا خودش ساخته بود بیا و ببین😁

🇵🇸کسی مال اینجاست، که از بوی سنگ و خاک زمینش میفهمه که بارون در راهه🇵🇸
شبانه

دوست داشتی گرگ روزگار باشه هزار بار بهت خیانت کرده باشه

مشکلت چیه

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

از ادمایی که هیچی نمی دونن خوشم نمیاد مگه میشه ندونه . بعضیا کلا راجب هیچی هیچ اطلاعاتی ندارن

و من آسیب دیدم این مدت باهاش بودم

و خانوادم هی میگن پسر به این نجیبی و ساده ای چرا الکی ایراد میگیری

والا شوهر منم نمیدونه تازه این که خوبه هنوز معقوله پریود و بارداری و زایمان هم کامل نمیدونه چندبار ب ...

ببین اینجور آدمهایی تا قبل ازدواج کلا پاستوریزه بار اومدن

شبانه

دوست داشتی گرگ روزگار باشه هزار بار بهت خیانت کرده باشه

مشکلت چیه

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

وفتی ماه عسل نمیدونست چیه دوست ندارم بچه ای ازش داشته باشم

خب یه بعدیه دیگه، فقط سرش تو درس و کتاب بوده. بهت حق میدم، حرفی برای گفتن باهاش نداری، ولی این دلیل نمیشه خنگ باشه. 

🇵🇸کسی مال اینجاست، که از بوی سنگ و خاک زمینش میفهمه که بارون در راهه🇵🇸
و من آسیب دیدم این مدت باهاش بودمو خانوادم هی میگن پسر به این نجیبی و ساده ای چرا الکی ایراد میگیری

اشنایی نداشتید از قبل؟ به نطر من خیلی مهمه ادم با کسی که ازدواج می کنه اطلاعاتش بالا باشه بتونه راجب هر چی باهش حرف بزنه. ادمای کم سواد و کتاب نخون دنیاشون محدوده ذهنشون محدوده. کمکش کن کتاب بخونه