2777
2789

یک عدد حرف حق:

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خوندم ولی حال نظر دادن نداشتم چون مشکلم ترس از دست دادن نیست 

فکر کردم تو این موضوعات تاپیک میزنید اومدم بقیه تاپیکاتونو چک کردم ببینم چیزی راجع به افسردگی دارید یا نه

اینجا دیدم عصبی شدید🫠

من خوندم ولی حال نظر دادن نداشتم چون مشکلم ترس از دست دادن نیست فکر کردم تو این موضوعات تاپیک میزنید ...

متوجه منظورت نشدم 

استقبال نمیشه 

دو بار تاپیک اینجوری زدم 

ارزش تایپ کردنم و نمیبینم 

خداییش حق داری😅

کتابی ک معرفی کردم و بخونید 

پادکست ها رو هم گوش بدین 

دکتر رفتی گفته مشکلت افسردگیه؟ میتونه چیز دیگه ای باشه ها 

صرفا به خاطر بیحالی و بیمیلی نمیشه گف افسردگی دارید 

متاهلی؟ تازه زایمان کردی؟ 

پادکست ها رو ک گوش بدی مشکلت و دقیق پیدا میکنی 

اینجوری پیش روانشناس هم بخوای بری پول کمتری خرج میکنی

کتابی ک معرفی کردم و بخونید پادکست ها رو هم گوش بدین دکتر رفتی گفته مشکلت افسردگیه؟ میتونه چیز دیگه ...

آره حتی سمت چپ بدنم حالت سنگینی بی قراری گرفته که اونم گفتن شای ام اسه ولی دکتر مغز و اعصاب رفتم گفت مال اعصابته

چندسالی هم دارو مصرف میکردم 

آره حتی سمت چپ بدنم حالت سنگینی بی قراری گرفته که اونم گفتن شای ام اسه ولی دکتر مغز و اعصاب رفتم گفت ...

دلیل خاصی داره؟ 

از اون دلیل دور باش 

طبیعت زیاد برو 

اگه پادکست ها رو گوش دادی حتما یه جای آروم باش ک بهت آرامش میده برای انجام تمرین ها 

یوگا کار کن ورزش کن 

مدیتیشن هم برای آرامش خیلی خوبه 

حرکت جسد در یوگا تو تاپیکام هس 

قبل خواب انجامش بده 

سعی کن قرص مصرف نکنی..اگر خیلی حاد نی