2777
2789
عنوان

رابطه ام با شوهرم فوق العاده وخیمه

276 بازدید | 18 پست

چهار ماهی میشه همش یا دعواییم، یا قهر ، کلا اون بیرون اتاق می‌خوابه منم تو اتاق، قبلا خیلی کمک حالم بود ولی حالا هیچ کاری نمیکنه، همه کار بچه ها و خونه رو دوش منه، منم حالم بده همه استخونام درد میکنه، ولی اصلا تو موقعی سختی کنار نیسن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارم نابودمیشم از دستش ، همش عصبیم

منم همه رو از خودم رنجوندم بخاطر عصبانیتم اتفاقا امروز داشتم پیش خودم فکر میکردم چرا باید من به خاطر این ادم اینجور خودمو از چشم همه بندازم 

تمام تلاشمو میخام بکنم که حس کنم کسی تو زندگیم وجود نداره و مجردم

برام هیچ حسی شبیه تو نیست
کاش منم بتونم دلم میخواد نزارم با رفتاراش آزارم بده، انگار که وجود نداره، اما نمیشه، باز روز از نو, ...

دقیقا مال منم همینه رفتارشو کاراش جوریه میخاد به پای خودم برم اما نمیتونم فقط دارم میسوزمو میسازم

منم شرایطشو ندارم دقیق شبیه یه کلفتم نهارو شام اماده بچه هاشو بزرگ میکنملباس تمیزو اماده میاد خونه ی ...

اینم همینه، بعضی وقتا دلم میخواد واسه خودم گریه کنم، چقدر تو زندگی کوتاه اومدم و نفهمید، 

اینم همینه، بعضی وقتا دلم میخواد واسه خودم گریه کنم، چقدر تو زندگی کوتاه اومدم و نفهمید،

هووووو خواهر من صدها بار به خاطر خیانتش کتکاش بی محلیاش دعواش خونوادش کوتاه اومدم کی قدر بدونه

دقیقا مال منم همینه رفتارشو کاراش جوریه میخاد به پای خودم برم اما نمیتونم فقط دارم میسوزمو میسازم

من فقط به این فکر میکنم اگه برم بچه هام چی، مطمئنا بهم نمیدشون، بعدشم اگه بده همش به آینده شون فکر میکنم، میگم حداقلش آینده شون اینجا تامین، دلم نمیخواد تو سختی بزرگ بشن، گرچه حالا مدام تو جنگ و دعوای ما هستن،