2777
2789
عنوان

بچه همسر

290 بازدید | 7 پست

دیگه نمیتونم تحمل کنم خسته شدم ما طبقه بالای مادرشوهرمیم بچه همسرمم چار سالشه اصلا به حرفم گوش نمیده انقد انقدددددد ک لوس بارش اوردن تا یه چیزی بهش میگم جیغ و داد راه میندازه مادرشوهرمم از پاین داد میزنه چیشده و فلان بعد شروع میکنه منو فش دادن خیلی خیلی خستم بچه میره پایین از صب تا شب ن میاد نهار نه چیزی هیچی نمیخوره مادرشوهرمم همش منو سرکوفت میزنه که تو چرا بهش محبت نمیکنی چرا این لاغره و فلان تو همه کارای من با این بچه دخالت میکنن( اگه میگم بچه همسر چون خودشون تقصیر کارن قبلن مثل بچه خودم بود اصلا پسر خودم بود انقد سر هر چیز کوچیکی منو کوچیک کردن و دخالت کردن از بچه متنفر شدم ازین زندگی 😔😔😔

‌      دُنیایی دارکـ با آدمایی دارکـ تَر🖤

میدونم الان میان میگن نامادری ظالم ولی برام مهم نیست من قبلا انقد این بچه رو دوس داشتم ک حد نداشت اما با دخالت های بیجا گند زدن تو این رابطع

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یبار بزن تو دهنشون دگ گوه نخورن

سر یه چیز الکی مادرشوهرم از دروغ گفت بچه رو زدی تو درو همسایه منو فش خاهر مادر داد 

خب بهشون بگو دخالت نکنن ، بگو‌فردا ب جایی برسه اسم من نیست ولی خدای نکرده یه چیزی نشه میخوان بگن ماد ...

اوووووف انقد گفتم ک حد نداره