2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالشه؟ هنوز ذهنش آماده نشده. 6تا8 هفته پوشک کن دوباره. تو این مدت ذهنشو آماده کن. کتابای مربوط بهشو بخون. هروقت میری دستشویی خودت یا همسرت بلند اعلام کن. بعدشم با خوشحالی رقص و جیغ و داد بگو آخیش راحت شدم چقد خوب بود دسشویی رفتن

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️

جیش یا پی پی؟ اسباب بازی مورد علاقش بخر قایم کن بعد ببر بگو جیش کن تا ماشین بهت بدم با حوصله وایسا تا جیششو میکنه بعد بیا تشویق و جیغ و هورا بگو این ماشین جیشه، دیگه یادش میمونه اصلا اسمش میشه ماشین جیش من پسرم برای پی پی مقاومت میکرد الان یه ماشین پی پی داره😅

جیش یا پی پی؟ اسباب بازی مورد علاقش بخر قایم کن بعد ببر بگو جیش کن تا ماشین بهت بدم با حوصله وایسا ت ...

بعد یه چیز دیگه بهش بگو پی پی باید برن پیش باباشون اینجا بریزیم برن پیش مامان باباشون بعد بای بای کنین باهاشون بده خودش آب بریزه و بفرسته اونجا

جیش یا پی پی؟ اسباب بازی مورد علاقش بخر قایم کن بعد ببر بگو جیش کن تا ماشین بهت بدم با حوصله وایسا ت ...

عاشق ماشینه میگم اگه بری دستشویی جایزه ماشین میدم میگه ماشین اخه

بچه آماده نبوده گرفتی ...باید یکهو میگرفتی ...نشانه های آمادگی چک میکردی بعد یه جشن کوچولو با یه کیک برگزار میکردی بعنوان جشن بای بای پوشک و چند تا پوشکش بدین بندازه بیرون و خدافظی کنه و تشویق و کادو بهش بدین . 

یه هفته اول سخته ...دیوار جایزه براش درست کنین ار جوایزی که دوست داره و بعد اتمام کار یکی انتخاب کنه بهش بدین ...و برای پی پی کردن یه جایزه بزرگ یا پارک رفتن در نظر بگیرین و انجام داد شما به قولتون عمل کنین . دستشویی کمی تزئین کنیم با تمی که دوست داره و کتاب های از جیش گرفتن براش بخونید...پیج نیکو روش و مامی محیا هم کمکتون میکنه .

مکرر براش داستان بخون ..نمایش عروسکی بازی کنین.

یه هفته اول فقط چند بار شلوارشو خیس کرد ولی چون من چند بار برای بیرون رفتن پوشکش کردم به پوشک وابسته شد تمام موردهایی که میفرمایید امتحان کردیم آنقدر متوجه قضیه هست که تاخواهرش پیشش میگه دستشویی دارم میگه برو دستشویی خونه جیش نکنی برو جیش بره پیش خانوادش

کاملا میفهمه و کنترل داره تو خونه پوشک نمیکنم ولی تا ساعتها تمیز و خشک میمونه ولی وقتی دستشویی داره میاد پوشک میخواد