2777
2789
عنوان

یاد گاوهای شمال افتادم😐

272 بازدید | 16 پست

بیشعور سین کرده جواب نداده😐

یاد گاوهای شمال میوفتم ک بوق میزنی نگاه میکنن تکون نمیخورن

گاوووو خرررر

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تایپ کردن با سم سخته

دقیقا 

اخ زدی ب هدف😐😂😂😂😂😂😂بخدا جواب نداد همینو بش،میگم 

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

من ی بار قرار بود ی مشت فایل برای همکلاسیم بفرستم، چندتاشون عین گاااااااو اصلا جواب ندادن، خب لامصب ی تشکر ریز بکن 

منم سر کلاس بهشون گفتم فایلا به دستتون نرسیده، گفتن چرا رسیده، گفتم چون تشکر نکردید فک کردم نرسیده 

مثلا از نظر خودم حرف سنگینی زدم اما اونا به هیچ جاشون نگرفتن حرف سنگین منو 😂

گاو میگن از جلو مراقب باشید اسب و از پشت😁

چون گاو تورو ببینه هم براش فرقی نداره همینطوری میاد له ات میکنه، اسب از، پشت ببینتت جفتک میزنه😂😂

خواستم فلسفه شو بگم فقط😐

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

چ بی ادب، استادته دوستت ک نیست حتما رفته ببینه داره یا نه اگه قرار بود بشینه با همه خوش و بش کنه الا ...

من بی ادب نیستم

با دوتا اکانت پیامش دادم پیامک دادم

توگروه سه ماهه بهش گفتم جواب نداده

بی ادب اونه ن من

مگ گفتم خوش و بش؟

ماهم بیکار نیستیم ک وظیفشه باید بفرسته 

خودش گفت میفرستم😐سه ماهه نفرستاده

هیچ می دونستی گاو یک حیوانی که فایده اش زیاده و این اصلا توهین نیست ...‌‌‌‌...

حیف گاو

سه ماهه منتظرشم

حتی سرکلاسشم هزار بار گفتم

مسخره شیم مگ

چند روز دیگ هم امتحانشه

خانوم منبعش جزوه کامل خودشه

روانم میریزه بهم