2777
2789
عنوان

مادر سمی

518 بازدید | 18 پست

سلام می خاستم بپرسم اگر شما مادری داشتین که میدونستین حسادت نسبت به شما داره و بارها بهتون ثابت شده و کلا از لحاظ روانی میدونین اختلال داره و دائم شما را میکوبونه و ........ . اینو بگم از اول هم اختیار همه چیز زندگی دستش بوده و در واقع همه کاره بوده تو خانواده خودتون. و الان هم سالها باشه مستقل زندگی میکنین ولی متاسفانه با نزدیک ۶۷سال سن هیچ تغییری نکرده. شما چه رفتاری دارین با این مادر وچجور باهاش ارتباط برقرار میکنین

همون رفتاری که خدا دستورش رو دادهوظیفه شما احترام و محبته هرچی هم باشه

اخه همیشه جواب نمیده عزیزم . من خیلی مصیبت ها کشیدم که مادرم کم و بیش تو اون نقش داشته از جمله ازدواجم و بدتر از اون جداییم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه همیشه جواب نمیده عزیزم . من خیلی مصیبت ها کشیدم که مادرم کم و بیش تو اون نقش داشته از جمله ازدوا ...

نگفتم مادرت خوب

نگفتم محبت کن که اونم باهات خوب بشه

میگم هرچقدرم بدی کنه حتی تا آخر عمرش بهت بدی کنه وظیفه توعه تو خوبی کنی بهش وگرنه چند تا بلا سرت میاد 

یکیش کوتاهی عمر

دومیش کاهش رزق و روزی

سومیش مستاصل شدن توی دنیا

چهارمیش عذاب قبر شدید

پنجمیش تا ابد در جهنم موندن چون یه سری ها میرن جهنم جواب بدی هاشونو میدن میرن بهشت اما یک سری ها تا ابد تو جهنم اند که یکیشون همین بود که عرض کردم

نگفتم مادرت خوبنگفتم محبت کن که اونم باهات خوب بشهمیگم هرچقدرم بدی کنه حتی تا آخر عمرش بهت بدی کنه و ...

خب مادری که احترام ادمو نگه نمیداره مرتب کارهایی میکنه که برای تو ازاردهنده اس... دست روی نقطه ضعفهات میزاره بجای همدلی کردن تمسخر میکنه . بارها ابراز خوشحالی کرده از شکست های زندگیت ...‌ دیگه آدم نمیتونه بهش نزدیک بشه که بخواد این کارایی که شما میگی انجام بده عزیزم. ممنون از راهنماییت لطف کردی

نگفتم مادرت خوبنگفتم محبت کن که اونم باهات خوب بشهمیگم هرچقدرم بدی کنه حتی تا آخر عمرش بهت بدی کنه و ...

و اینهایی که شما میگی برای یه مادر نرمال هست و همه مادرا و پدرت که تقدس ندارن متاسفانه مادر من ظاهر نرمال وباطن خیلی غیرنرمال داره

و اینهایی که شما میگی برای یه مادر نرمال هست و همه مادرا و پدرت که تقدس ندارن متاسفانه مادر من ظاهر ...

دارم بهت میگم همه مادرا

آقا امام صادق (ع) میفرماد اگر مادرت گبر و کافر و بت پرست و آدم کش و جنایتکار هم باشه وظیفه توعه بهش احترام بذاری

رابطه تون رو کم کنید.راجع به مسائل زندگی صحبت نکنید.حرفای روزمره فقط بزنید.

رابطم خیلی کمه ولی همون یه دفعه تلفن صحبت کردن هم خیلی اسیب زننده هس حتی گفتارش ادمو از عرش به فرش میاره

دارم بهت میگم همه مادراآقا امام صادق (ع) میفرماد اگر مادرت گبر و کافر و بت پرست و آدم کش و جنایتکار ...

عریزم من که نگفتم احترام بزارم یا نزارم. گفتم چجوری باهاش ارتباط بگیرم. متوجه منظور نوشته شما شدم لطف کردی 

آها خواهش می کنمقلق دارن قلقشونو پیدا کنبابای منم رو مخم بود

قلق که نداره ولی چیزی که میدونم اینه که میخواد بعنوان فرزندش کمبودهای زندگیش را براش جبران کنم و اینو وظیفه من فرزندش میدونه در صورتیکه من خودم احتیاج به والدین حامی دارم که هیچ موقع نداشتم

قلق که نداره ولی چیزی که میدونم اینه که میخواد بعنوان فرزندش کمبودهای زندگیش را براش جبران کنم و این ...

من خودم روانشناس هستم البته تخصصم روانشناسی پیکاپ و خانواده و ازدواجه ازین مشکل شما زیاد سر در نمیارم ولی میدونم که مادرتون نیاز به مراجعه روانشناس داره فکر کنم مشکل کمبود عزت نفس داره 

من خودم روانشناس هستم البته تخصصم روانشناسی پیکاپ و خانواده و ازدواجه ازین مشکل شما زیاد سر در نمیار ...

اره دقیقا ولی متاسفانه هرگز زیر بار اینکه مشکل داره نرفته و بمن میگه تو مشکل داری. واقعا با اینجور افراد چکار باید کرد هر دفعه باهاش صحبتی درد دلی مشورتی میکنم از احساس فوق العاده بدی که میده پشیمون میشم دقیقا سعی مبکنه ظاهرش را حفظ کنه و خودش رو خوب نشون بده یکدفعه تو مواقع بد ذات خودشو نشون میده