2777
2789
عنوان

ماگ خریدم واسه باشگام

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 19 پست
تو باشگاه فقط به آب احساس نیاز میکنمولی بله منم گاهی تو تراول میگم قهوه و نسکافه میریزمبیشتر آب جوش ...

پس منم بگیرم ببرم 

هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙
اره داخلش استیله هرچی بخوای میتونی بریزیولی نظر من بخوای قهوه نریز که ادمی که درس حسابی ورزش کنه معد ...

پس چی ببرم

صبح ها کلا قهوه میخورم ولی وقتی میرم باشگاه در ماگشونو باز میکنن بو قهوه میاد بیرون دوباره دلم هوس میکنه 

هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس چی ببرمصبح ها کلا قهوه میخورم ولی وقتی میرم باشگاه در ماگشونو باز میکنن بو قهوه میاد بیرون دوباره ...

یه ساعت قبلش قهوه بخور

بعدم لازم نیس چیزی ببری اب ببر منکه اصلا پیشنهاد نمیکنم چیزی بخوری موقع جنب و جوش معده که نباید کار کنه اذیت میشه اونایی که هعی چیزمیز میخورن بین ورزش اصلا ورزش نمیکنن بدن تحت فشار نیست 

دقیقا من یکبار یکی از این لیوان کوچیکه رو خوردم زبونم خود به خود اومد بیرون از تلخیش بعدشم معده درد ...

منم😐

کاپوچینو و اینا میخورما

ولی قهوه رو نمیتونم فقط فصل امتحانا اونم ب زور با گریه

اونروز مامانم گفت مهرسا خیلی میخوره

حالا نامزدم گیر داده باید بریم با هم بخوریم و اینا

هر چی میگم دوس ندارم حرف تو گوشش نمیره😐

میگه با شکلات بخور خوشمزس

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

منم😐کاپوچینو و اینا میخورماولی قهوه رو نمیتونم فقط فصل امتحانا اونم ب زور با گریهاونروز مامانم گفت ...

دروغههههه با شکلات هم خوشمزه نیسسس خیلی تلخهههه😐💞

❄️