سلام من ۹ روزه عروس هلندی ۲ ماهه ب سرپرستی گرفتم دیروز دیگ در قفس رو باز گذاشتیم اومد بیرون چرخید احساس میکنم مریض شده امروز بیحال بود البته اینم بگم ک دیشب ۳ شب خوابید برای اون نیست؟بیحاله یه صدای عجیب میده انگار آب بینیشو میکشه بالا بعد ،اینکه احساس میکنم کمی هم اشتهاش کم شده چیکار کنم تروخدا راهنماییم کنید دارم میمیرم از ناراحتی قلب درد دارم چیزیش بشه من میمیرم اگ سرما خورده باشهه چ قرصی بدیم؟اینورا دامپزشکی نیس😭🥲
خداوند دایره انسان های اطراف شما را کم میکند چون مکالماتی را میشوند،که شما نمیشنوید؛🥹🌼🌱
چجوری درست کنم دارم میمیرم از نگرانی همش چرت میزنه😭
چیو چجوری درست کنی؟دارم میگم برو عطاری سرکه سیب طبیعی بخر کارخانه ای نخر.بعدم عزیز وقتی اطلاعات نداری چرا میری طفلک و میاری تو خونه شما حتی نمیدونی چشه؟خب گناه داره اول تحقیق کنید خرید کنید براش،بررسی کنید میتونید نگه دارید یا نه بعد بیارینش خونه
نگران نباش منم عروس هلندیم دقیقا همون سن بود سرما خورد، همش میخوابید سرش از پشت میفتاد، اسهال و استفراغ هم بود، نه آب میخورد نه غذا
بردمش دامپزشک دوتا مولتی ویتامین داد تقویت شه با یه دارو گفت برای سرماخوردگیشه، حقیقتا یه شیشه س که روش هیچی ننوشته واسه همین نمیتونم بهت نشونی ای بدم که بری بخری فقط پیامو گذاشتم که فکر نکنی بیماری خاصی گرفته