2777
2789

بچه ها دیدین مردا خیانت عاطفی یا هر چی میکنن بعدهمیشه اول کار که منکر میشن میگن من هیچی وقت اهل این مارا نبودم و نخواهم بود و از این چرتا...

بعد که مدرک میاری و چت های عاشقانه را جلوش می‌ذاری میگه خب حالا که هیچی؟مگه چیه بابا؟؟

توی این پربازدید نوشته بود مرده رفته زن دوم گرفته و بچه دار شده ازش بعد آمده تو پیام به روانشناس نوشته که« البته من عیییچ وقت اهل خیانت نبودم و نیستم و نخواهم بود....»

ببخشید پ این زن دوم و بچه را قایمکی عمه من دانلود کرده؟اسمش خیانت نیس پ چه کوفتیه؟؟😡😡

من اهل خیانت نبودم،زنم تو رابطه سرد بود زودی خیانت کردم مقصر خودشه

قبل اینکه نام کاربریت رو بخونم داشتم فحش تایپ میکردم

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اهل خیانت نبودم،زنم تو رابطه سرد بود زودی خیانت کردم مقصر خودشه

همین که قبول کرده خیانت هم خوبهلعنتی بعضی هاشون شیطون هم درس میدن ...

اصلا قبول نمیکنن که کاری کردن یا اصلا این چت ها اسمش خیانته را قبول ندارن 

ادعای پاکی هم دارن 

انگار دست آخر خودت محکوم میشی

این از زبان یک مرد نوشته شده🫥🤣🤣بهانه های الکی شون

اره یه لحظه عنوان تاپیک یادم رفت

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم