2777
2789

بچه ها قضیه از امتحانات دی ماه سال قبله 

تو محوطه نشسته بودیم بعد نمیدونم کی دیده و حواسش به من بوده که همش زل میزنه و نزدیک من میاد ولی چون دورم دوستام هستن جلو نمیاد 

یعنی قشنگ معلومه منتظره خلوت بشم دورم تا بیاد چیزی بگه ، من از اولین روز فهمیدم ولی نمیزارم دورم خلوت بشه 🤦🏻‍♀️😂

یعنی بگم هرجا میشستم تو محوطه این میومد جلوم منو میدید ، احتمال میدم دانشجوی ارشد باشه چون تایم دوم امتحانا میومد 

بعد یه چیزی این قدش از من کوتاه تره یکم در حد ۵ سانت ، تازه ماشینش خارجی اینا بود نمیدونم اسمش چیه

اعتماد به نفس ندارم اصلاااا 🤦🏻‍♀️🤕 ، بگم قدش یکم کوتاه تره ولی خیلی خوشگل بود :////

بگین چیکار کنم اومد جلو چی بگمممممم رد کنم ، 

S❤️A

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها رفتاراش خیلی ضایعس ، مثلا منو میبینه گیج میزنه مثلا هی کاپشن درمیاورد ، جلو آینه موشو دست میکشید منو میدید ، وای بچه های کلاسمون بفهمن کل دانشگاه پخش میشه :////

S❤️A

به نظر من  

بگو دوستات از دور نگات کنن 

بزار ببین چی میگه😁

البته از نظر من ها

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
به نظر من بگو دوستات از دور نگات کنن بزار ببین چی میگه😁البته از نظر من ها

من همین حرف زدنو بلد نیستممم ، چی بگم به نظرت اگه پیشنهاد داد میخوام رد کنم بابت قدش ولی محترمانه

S❤️A
من همین حرف زدنو بلد نیستممم ، چی بگم به نظرت اگه پیشنهاد داد میخوام رد کنم بابت قدش ولی محترمانه

والا من سنم زیر بیسته 

تجربه نداشتم😂🥲🤭

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
والا عزیزم قد مهم نیس زیاد اول بشناسش ببین چجوریه بعد نهایت از شخصیتش بدت اومد ردش کن قد اونقدرام مع ...

من خودم گیر قد نیستم.  واکنش بقیه اینکه قدش کوتاه تره و ... میترسم اذیتم کنه 

ولی خب فعلا فرار. و به قرار ترجیح میدم 😂😂🤦🏻‍♀️

S❤️A