2777
2789
عنوان

عمل جراحی هامونو باید به خواستگار بگیم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2602 بازدید | 56 پست
شكاف لب و كام خيلي مشخصه يعني جاي بخيه اصلا بيدا نيست؟

فکم به خاطر عمل شکاف کام کوتاه شد ، یک دندون نیش هم ندارم

کلأ خیلی آدم بدبختی بودم ، ولی بازم شکر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وجود پلاتین ها رو بگید

چون گاهی برای کارهای پزشکی مثل mri این سوال پرسیده میشه که تو بدن شخص پلاتین هست یا نه

بهتره بدونند که بعدها موجب سوتفاهم نشه

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
اگر ایشون این کارها رو کرده بود باید به شما می گفت؟؟ بعضی از جراحی ها در زندگی مشترک دخیل نیستند ...

خانومی من لب شکری نبودم ، داخل دهانم روی سقف شکاف بود که ۱۸ ماهگی عمل کردم 

خودتو بذار جاش ببین دوست داری میدونستی یا نه. من بودم میگفتم. چون اگه الان نگی بعدا به هر دلیلی بفهمه فکر مبکنه مساله خیلی حاد بوده که نگفتی یا روش خیلی حساسی نمیخوای بفهمه کسی. سعی کن عادی باشه برات که کسی بعدا نتونه نقطه ضعفش کنه

بانوی شرقی قبلی هستم اکانتم پریییییید
اگر ایشون این کارها رو کرده بود باید به شما می گفت؟؟ بعضی از جراحی ها در زندگی مشترک دخیل نیستند ...

وااااااااااای یا امام حسین یعنی ممکن بچه م اینطوری بشه ؟ 

خانومی من لب شکری نبودم ، داخل دهانم روی سقف شکاف بود که ۱۸ ماهگی عمل کردم 

اوه ببخشید.  خوب نخوندم. معذرت .... 18 ماهگی تا الان خیلی گذشته.... چندان مهم نیست. فقط مطمئن شو که مبادا ژنتیکی باشه و خدای ناکرده به فرزند منتقل بشه.

عکسی از بچه گیم ندارم متأسفانه 

به هر حال عکسی چیزی پیدا میشه از قبل از عمل مثلا فکتون همونو یه بار نشونش بده ولی اول بذار چند ماه با هم باشید کلا صمیمی بشید میگید همه چیزو بهم تو دوران نامزدی