من شکاف کام بودم ، ۱۸ ماهگی عمل کردم و الان پیدا نیست ، دو سه بار عمل گوش انجام دادم در سنین کودکی و اوایل نوجوانی ، سال ۹۵ هم عمل زیبایی فک انجام دادم که ۴ تا پلاتین در فکم هست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چون گاهی برای کارهای پزشکی مثل mri این سوال پرسیده میشه که تو بدن شخص پلاتین هست یا نه
بهتره بدونند که بعدها موجب سوتفاهم نشه
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
خودتو بذار جاش ببین دوست داری میدونستی یا نه. من بودم میگفتم. چون اگه الان نگی بعدا به هر دلیلی بفهمه فکر مبکنه مساله خیلی حاد بوده که نگفتی یا روش خیلی حساسی نمیخوای بفهمه کسی. سعی کن عادی باشه برات که کسی بعدا نتونه نقطه ضعفش کنه
به هر حال عکسی چیزی پیدا میشه از قبل از عمل مثلا فکتون همونو یه بار نشونش بده ولی اول بذار چند ماه با هم باشید کلا صمیمی بشید میگید همه چیزو بهم تو دوران نامزدی