2777
2789

دوتا نیرو گرفتید برای دفترتون یکیش قدیمیه اصلا کار نمیکنه تمام کار های اونجا رو میندازه گردن اون یکی ک تازه اومده و جوون تر و پر از انرژی تمام کارهای دفتر انجام میده ولی اون یکی فقط میشینه با گوشی حرف میزنه و میخوره و آخر هفته رو هم بهونه میکنه میره خونه واسه خودش تعطیل میکنه 

بنظرتون واقعا نیازه باشه یا نباشه؟

اون جوونه که کارهاش را انجام میده را نگه میداشتم

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

به نیروی قدیمی یه جوری حالی کنید که فهمیدین داره از زیر کار در میره شاید یک تکونی به خودش داد ولی اگه فرقی بین زحمتهایی که نیروی جدید میکشن و زرنگی که نیروی قدیم میکنن قائل نشین نیروی جدیدم انگیزه اش رو از دست میده از نیروی قدیمی الگو برداری میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بهشون وظایفشونو تعیین میکردم و مثلا نیگفتم خانم فلانی  شما مسئول رسیدگی ب .... هستین و خانم فلانیم مسئول فلان کار هر نقصی باشه از مسئولش میبینم و لطفا هر کی کار خودشو انحام بده و ب اون یکی نگه 

من بهشون وظایفشونو تعیین میکردم و مثلا نیگفتم خانم فلانی شما مسئول رسیدگی ب .... هستین و خانم فلانی ...

ببین مسول اونجا کلا طرف اونه بیشتر من تموم کارهارو انجام میدم اون مسول کلا اونجا نمیاد فقط منو این خانمم اصلا کار نمیکنه فقط میشینه تمام کارو میندازه گردن من

ببین مسول اونجا کلا طرف اونه بیشتر من تموم کارهارو انجام میدم اون مسول کلا اونجا نمیاد فقط منو این خ ...

خب قب‌ل نکن 

بگو فلان کارم هنوز تموم نشده لطفا خودتون انجام بدین چون من خ کار دارم 

اگه گله کرد بگو جفتمون همکاریم و وظایفمون یکیه ممنون میشم کاراتونو خودتون انجام بدین

خب قب‌ل نکن بگو فلان کارم هنوز تموم نشده لطفا خودتون انجام بدین چون من خ کار دارم اگه گله کرد بگو جف ...

بنظرتون ۶ ساعت بی وقفه کار کردن اونجا روز ۱۰۰ تومن میارزه؟ نه بابا تند تند وظیفه میده گردنم میگه کارت تموم شد فلان کار کن 

بنظرتون ۶ ساعت بی وقفه کار کردن اونجا روز ۱۰۰ تومن میارزه؟ نه بابا تند تند وظیفه میده گردنم میگه کار ...

روزی ۱۰۰ تومن فقط ؟؟؟؟

واای ن بیگاریه عزیزم 

تو دیوار بزن کارای خ بهتری هست 

ینی اگه هر روز بری میشه ماهی ۳ تومن ک خیلی کمه 

یکاری نکن از کار زده شی 

روزی ۱۰۰ تومن فقط ؟؟؟؟واای ن بیگاریه عزیزم تو دیوار بزن کارای خ بهتری هست ینی اگه هر روز بری میشه ما ...

آدم واسه اون نمیسوزه تازه منت هم میزاره انگاری اون کارفرماس پول میگیرم عوضش دوبرابر کار میکنم