ice_girl_9617 مدیر عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 590 عنوان هر کوفتی گذاشتم عنوان نشد😕 فخخخرالدین | مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 16 پست منکه دارم دیوونه میشم چققققققدر کراشه فخرالدین و شرایط زندگیشووووو.... اخلاقشوووووو..... واااای خدااااا ملدم😅بگین ببینم کیا مثه من شدن؟؟؟ببینم چندتا رقیب دارم؟؟😁شبو روز واسه فخرالدین خواب ندارم بخدا😭 عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀 1403/06/06 | 21:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ice_girl_9617 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 590 @niniyar_5# میشه لطفا این تاپیکمو حذف کنی حس بدی میگیرم ازش.... خیلی ممنونم😊 عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀
ice_girl_9617 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 590 @niniyar_5 میشه لطفا این تاپیکو حذف کنی حسی بدی میگیرم ازش... ممنونم😊 عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀