سلام بچه ها من چند سالی که توی نی نی سایت عضو هستم ولی به خاطره این که خانواده همسرم کاربری منو میشناسن با گوشی همسایه مون تاپیک زدم به جان بچه ام همش راسته
چند وقت پیش تو کوچه ما دعوا شد یه آقا سر بچه بی دلیل با یه بنده خدایی دعوا کرد. دعوا خیلی خیلی بدی
بد چند وقت باز این آقاهه با همسایه خودش هم دعوا کرد خیلی خیلی آدم احمقی همه محل ازش شاکی ان بخدا من آدمی نیستم که کوچه برم یا همش بیرون باشم امروز تقریبا ساعت های چهار بود که برقا رفت خونه ی خیلی گرم شد. و بچه هام کلافه شدن گفتن بریم کوچه تا رفتم پایین همسایه ها همه اومدن بچه ها شون بازی کنن بعد چند دقیقه این مرد عوضی از سرکار اومد نرفت خونه شون موند کوچه بعد یه آقا با موتور که معلوم بود با این همسایه ی عوضی هماهنگ کرده ماسک هم زده بود
اومد از کنار ما رد شد تقریبا دوسه متر از ما فاصله داشت وایساده بود خیلی معذرت میخوام 😔😔😔 داشت با ک...... ور میرفت. یهو به خاطر پسرم برگشتم. این صحنه رو دیدم واقعا حالم بد شد بخدا زبونم گرفت. به همسایه ها چیزی بگم فقط تونستم فرار کنم تو پارکینگ همسایه ها همه هم دیدن
دارم گریه میکنم. که یه مرد چقدر میتونه پست باشه که بیاد. همچنین کار. بکن اونم جلوی بچه های بیگناه یا اصلا پیش چند تا خانوم 🥺🥺