2777
2789
عنوان

شوهرم صدام میکنه جواب نمیدم

693 بازدید | 37 پست

بنظرم لازمه ک قهر باشم الان 

همینجوری دلم خواست

بعدشمممم من گفتم حوصلم سر رفتهه منو نبرد بیرون😭

همینجوری دراز کش افتاده پهن زمین 

چیزیم میگع جواب نمیدم 

شماهم الکی قهر میکنین؟

البته قهر جدی نیست

الانم میرم برا خودم شیرموز درست کنم بخورم😑💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی هنوز بزرگ نشدی ولی ازدواج کردی

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن

به نظرم با هاش اشتی کن براش شیر موز درست کن خیلی از مجردا هستن هنوز حسرت دارن که برن سر زندگی شون قدر لحظه ها رو بدون و به صورت غیر مستقیم بهش بگو بریم بیرون یه کافه جدید باز شده

یک عدد دانشجوی مهندسی 🥰✨
بعدشم بهم میخنده😐💔

اینجا این حرفا رو نزن

حس میکنم کم سنین و اول زندگیتونه

شور وشوق دارین ذوق دارین

برا هم لوس میشین ناز میشین

اینجا همه زخم خورده از شوهر به خون شوهر تشنه

اینارو گندبازی و بچه بازی میدونن

در حالی که زندگی باید شور و حال داشته باشه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون