2777
2789

من یه قانونی تو زندگیم دارم اونم اینه که پول داشته باشم خرج میکنم نداشته باشم نمیکنم!!!!هر چی پول دستم بیاد همون لحظه خرج میکنم میخواد هزار تومن باشه یا یک میلیون!!! واسه همین به من پول تو جیبی نمیدن هیچوقت  

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

مدیریت پول خیلی مهمه

من خودم چه ۱۰۰ داشته باشم چه یه میلیون 

زود تموم‌میکنم؛بدون اینکه وسایلی که واقعن احتیاج دارم رو بخرم:||||||

کاش یه نفر که خوب بلده مخارج و درآمد رو مدیریت کنه ؛تاپیک بزنه؛کمک به همه میشه

تا خرمنت نسوزد تشویش ما ندانی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله واقعاً، ما توافق كرديم كه در همه شئون برابر باشيم، شوهرمم همه ى كارهاى خونه رو انجام ميده وقتى من از بچمون نگهدارى ميكنم.

شوهر من خيلى خوبه و من براش همه كار ميكنم حتى اگر اطرافيانش بخل داشته باشند و نتونن ببينن من با رفتارم اونا رو مديون خودم ميكنم

خدايا هركى هر چى واسه من و زندگيم آرزو ميكنه اول قسمت خودش كن.❤️🙏🏻 الهى هر كس به وسعت نيت قلبيش از زندگى سهم داشته باشه.💐💐

اولين پول تو جيبي واقعي بابام وقتي بود كه دانشگاه قبول شدم سال ٨٧،صدهزار تومن بهم داد،منم همه ي رمان هايي كه تو ويش ليستم بود و خريدم😅تا آخر ماه باز دستم جلوش دراز بود،بعدش ديگه پول توجيبي واقعي نداد،هرچي نياز داشتم بهشون ميگفتم برام تهيه ميكردن،اولين پول توجيبي شوهرمم وقتي نامزد كرديم برام حساب باز كرد،٣٠٠ريخت توش،هرماه هم ميريخت منم همه رو جمع كردم ١٠ميليون كه شد دادم به خودش ماشين خريديم🙏🏻

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي