2777
2789

اولین پول تو جیبی من زمانی بود که تازه یارانه ها رو میدادن  سی تومن بابام داد همشو کارت شارژ‌خریدم

اولین پول تو جیبی شوهرمم جمع کردم براش روز تولدش کادو ساعت خریدم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نام خدا

اولین پول توجیبیه بابام پنجاه تومن بود.رفتم مدرسه تی تاپ خریدم

اولین پول جیبیه شوهرم صد تومن بود.حقوقشو ده روزه تموم کرد.تا آخر ماه با همون صد تومن زندگی کردیم 😐

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

بابام که یادم نیست ، شوهرمم پول تو جیبی بهم نمیده چون کل پولاش تو کارتای منه یا دست خودم میگه لازم داشتی بردار هر چقد خواستی 

تا حالا بعنوان تو جیبی بهم پول نداده

ولی یبار کل پولی دستم داشتو خرج کردم اصلا ناراحت نشد گفت هر وقت چیزی خواستی از همینا خرج کن

نگاهت را نگیر از من خدایا. ...

يادم نمياد از بابام چقدر گرفتم 

ولي شوهرم از همون ماهي كه عقد كردم  ،،سال ٨٨بود ،، كارت بهم داد ماهي پنجاه ميرخت توش برام  

خرجشونم نميكردم ، اخرش چكارشون كردم ديگه نميدونم 😀

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 

اولين پول تو جيبى بابام زمان مدرسه بود اول دبستان تغذيه از بوفه خريدم!

از شوهرم تا حالا پول تو جيبى كه نگرفتم هيچ تازه حقوقم رو هم كامل ميدم بهش چون هزينه هاى خونه و خريد با شوهرمه و به مامانش و خواهرشم كمك ميكنه نميخوام كم بياره.

خدايا هركى هر چى واسه من و زندگيم آرزو ميكنه اول قسمت خودش كن.❤️🙏🏻 الهى هر كس به وسعت نيت قلبيش از زندگى سهم داشته باشه.💐💐