2777
2789
عنوان

خوانواده ام نمیزارن زن بگیرم چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 5192 بازدید | 163 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادر شما مسولیت پذیر نیست. وگرنه اگه طرف مسولیت پذیر باشه و خونه داشته باشه، با 15 تومن میشه زندگی ...

بله گفتم که خودشم میگه من آدم مسئولیت پذیری نیسم سر همونم زن نمیگیرم

هیچ وقت هیچ چیز از هیچ. کس بعید نیست 
من ادعایی ندارم شما اقایون بچه سال ولی متاسفانه خیلی ادعا داریدچرا حرف حق رو میزنن بهتون برمیخوره

ن ادعایی ندارم .ولی شما با طرز صحبت کردنت مشخصه که خیلی مطمعا حرف میزنی. من در مقابل حرف بی حساب گارد میگیرم. اگه الان نگی ک حرف حق میزنم بهت بر میخوره ... اگه دیگه جوابتو ندادم یعنی مهم نیس هرچی ک بگی

آقا هستم
کسی مد نظرم نیست میگم دختر خوب معرفی کنید الکی منو دست به سر میکننچند سالشه برادرتون چرا نمیگیره زنچ ...

سعی کن با عشق ازدواج کنی نه سنتی بعد اول یه خونه بگیر یا یه ماشین حداقل که زندگی راحتی داشته باشین بعد ازدواج 

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

از کجا بفهمم یه دختر اهل زندگیه یانه

خوب برادر تو که هنوز نفهمیدی  این مسئله رو  چطور میخوای ازدواج کنی؟ کدوم شهری؟

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)