2777
2789
عنوان

خوانواده ام نمیزارن زن بگیرم چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 5192 بازدید | 163 پست
درآمد 15؟ چ دل و جراتی برادر من 30 درآمدش خونه و ماشین داره باز میگه زندگی مسئولیت زباد میخاد نمیتون ...

برادر شما مسولیت پذیر نیست. 

وگرنه اگه طرف مسولیت پذیر باشه و خونه داشته باشه، با 15 تومن میشه زندگی دو نفره رو چرخوند.

زندگی مشترک آمادگی و مسولیت میخواد همه اش به پول نیست، وگرنه در کنارش تا یک میزان حداقلی پول هم لازمه

اگه ۲۰ سالتونه خیلی زوده، واقعا باید به پختگی برسین، به ثبات کاری برسین، زندگی اصلا شوخی نیست خیلی جدیه! یه مهمونی ساده رفتن میتونه تبدیل به جنگ‌جهانی بشه اگه پختگی نباشه! مثلا شما با دختر ۱۸ ساله ازدواج کنین چی میفهمه از زندگی؟ هیچی نمیفهمه میشه بچه بازی.

بعدم اگر خدای نکرده به مشکل بخورین ضربه بزرگی بهتون میزنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐 دوست من سه سالی هست ازدواج کرده همسرش تو سن کم بود از من مجرد بیشتر تفریح داره

همینا چن سال دیگه به گوه خوردن میفتن

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 
هنوز نیفتادن و به نظرم انتخاب درستی کردن چون کنار هم پیشرفت کردن و زندگی خوبی ساختن

بلاخره میفتن

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 
بلاخره میفتن

چرا اعتقاد دارین ازدواج چیز بدیه نه اگه با آدم درست باشه اتفاقا بهترین کار درست هست پدر مادر منم تو سن کم بودن و الان بیست خورده ای ساله کنار هم هستن ازدواج تو سن کم با آدم درست به نظرم بهترین انتخاب هست 

چرا اعتقاد دارین ازدواج چیز بدیه نه اگه با آدم درست باشه اتفاقا بهترین کار درست هست پدر مادر منم تو ...

ولی خیلی چیزارو ازت میگیره شما خودتو با ادم درست گول بزن