2777
2789
عنوان

خوانواده ام نمیزارن زن بگیرم چه کنم

5192 بازدید | 163 پست

میگن سنت کمه فلان 

نگه عقل به سنه 

یکی هست ۲۰سالگی پختگی لازم میرسه

یکی هست ۴۰سالگی 

هرکار میکنم راضی نمیشن 

لطفا خواهرانه راهنمایی کنید

راستی شرایطم خوبه بدک نیست

به ننه ابراهیم مراجعه کنید 

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی هم مدنظرته؟ کاشکی داداش منم زن میخواست ارزومونه......

چرا واقعا خانواده ها اینجور طرف مگه خلاف میخواد بکنه...

من همسرم ۱۹ سالگی اومد خاستگاریم یک سال اختلاف سنی داشتیم ...زندگی خیلی خوبیم داریم الان ده ساله

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
کسی هم مدنظرته؟ کاشکی داداش منم زن میخواست ارزومونه......چرا واقعا خانواده ها اینجور طرف مگه خلاف می ...

کسی مد نظرم نیست میگم دختر خوب معرفی کنید الکی منو دست به سر میکنن

چند سالشه برادرتون چرا نمیگیره زن

چه خوب

کسی مد نظرم نیست میگم دختر خوب معرفی کنید الکی منو دست به سر میکننچند سالشه برادرتون چرا نمیگیره زنچ ...

نمیگیره دیگه دلیل خاصی هم نداره متولد۶۶

عاره مشکل مالی نداشته باشی ازدواج تو سن پایین عالیه...لذت و کیف دنیا رو میبری ما ۵ سال بچه نداشتیم کلی تفریح و خوش گذرانی کردیم

به ننه ابراهیم مراجعه کنید

یه خانوم معرف هستن

یه فرم میده شرایطتونو بفرستین براشون مورد معرفی میکنن 

هم ایتا چنل دارن هم تو اینستا 

@naneebrahim

این ایدی چنل ایتاشونه

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!
بله دارم رسیدم

خب پس خودتم زرنگ باش و دختر خوب پیدا کن ...‌بهتر از انتخاب از طریق دیگران هست