2777
2789

خواهرای گلم من راهم دوره تا دکترم ی شهر دیگس پریودم هستم بنظرتون چیکار‌کنم شهرمون هم امکانات نداره ک برم پیش دکتر .گچ بینی مو چیکار کنم نمیتونم فعلا برم‌مطبش راه زیاده و منم مریضیم زیاده سختمه

‌ ‌

وا اینهمه هزینه یعنی چی گچو خودم بردارم هر جور مریضی  تحمل کن برو 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو پیش دکتر خودت. اگه گچ رو خودت برداری بعدا هر مشکلی برای دماغت پیش بیاد دکترت دیگه گردن نمیگیره و میگه خودت آسیب زدی بهش

❤الله♥️🌺خدایا سختی ها با تو آسان میشود، ای بهترین رفیق روزهای سخت🌺
شهرماهم امکاناتش کمه هی

بعد از برداشت کچ چسب میزنن

برو که بار اول یادت بدن چجوری چسب بزنی

بعدش خودت بزنی

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

چیکار‌کنم درد پریودم کم شه توب راه سختمه باید دستشویی برم😭😭😭😭😭😭

همه جا دستشویی داره بگو نگه دارن برو دسشویی اگه فردا میری از الان دو سه تا موز و گردو زیاد بخور دردت از بین میره یه دوش آب گرم هم بگیر 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️