2777
2789

هممون کثیف میکنیم میگیم بازیافت میشه اما همین خودمون بدمون میاد از کثیفی والا طبیعت بازیافت نمیکنه این پلاستیکا را... هر جا هر کسی بره و اشغالاشا جمع کنه اینجوری نمیشه از ماست که بر ماست 

خدایا اگر گاهی به جای تو درگاه دیگری را زدم ببخش مرا شرمسارم... خدا دوستت دارم 😘😍برای نی نی ام آرزوی سلامتی دارم دخترم عاشقانه دوستت دارم عشق من و بابایی. 😍همسرم و عشق اولم دوستت دارم سالم باشی همیشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم درياى شمال اينجوريه ولى جنوب خيييلي تميزتره هر دو جا رو ديدم

دقیقا ما بندرگناوه رفتیم با وجود اوننن همه مسافر و شلوغی ساحلش خیلی خیلی تمیز بود

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

هممون کثیف میکنیم میگیم بازیافت میشه اما همین خودمون بدمون میاد از کثیفی والا طبیعت بازیافت نمیکنه ا ...

اما خب دوران باید تمیز کنه از مردم محلشون پرسیدم میگه اصلا دولت نمیاد اینجا رو تمیز کنه البته مردم اندازه کثیف نمیشه

دولت بیاد بالاسرشون کارشون که تموم شد بگه جانم اینو بنداز سطل😐😐

دولت وظیفه داره فرهنگ‌سازی کنه و بله، یکی رو مسئول بذاره که هر گوهی ملت نخورن و طبیعتو خراب نکنن. چطور برای حجاب میان به تک تک تذکر میدن؟! اونو میتونن اینو نمیتونن؟!

دولت وظیفه داره فرهنگ‌سازی کنه و بله، یکی رو مسئول بذاره که هر گوهی ملت نخورن و طبیعتو خراب نکنن. چط ...

یعنی انقد بی فرهنگن مردم ایرانن که نمیدونن اشغال جاش سطل آشغاله😐😐😐 اینم باید یادشون بدن ??!!!!!!!

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

دولت وظیفه داره فرهنگ‌سازی کنه و بله، یکی رو مسئول بذاره که هر گوهی ملت نخورن و طبیعتو خراب نکنن. چط ...

نه اصلا دو تا اشغال جمع کنی پول دست کش بدن بخدا جمع می‌کنه هر دقیقه

یعنی انقد بی فرهنگن مردم ایرانن که نمیدونن اشغال جاش سطل آشغاله😐😐😐 اینم باید یادشون بدن ??!!!!!!!

لابد هستن دیگه. می‌بینید که شعورشون نمی‌رسه. جریمه و قانون خاصی هم نداره. در حالی که کشورهای پیشرفته جریمه سنگین داره. 

اره تازه نوزاد سه ماهه هم دارم

وای یورو خوب شد نرفتی حالا فقط هست من که 13سالمه هیچ بچها اگه به مامانشون کاندوم نشون بدن بگن چیه چی میشه خب فکرشون درگیر میشه این چیه

خبر مرگشون مگه تو دریا میشاشن و میکنن

چجوی حالا میشه کرد اصلا اونجا آدم هست اگه یه بچه چشمش بخوره به کانودم زهنش درگیر میشه چیه حالا من 13بودم فهمیدم