2777
2789
عنوان

کیس ازدواج

134 بازدید | 5 پست

چند بار این تاپیک را زدم. دوستان من کسی را نمیشناسم معرفی کنم بهش خودشم هر جی پیدا کرد خوب نبودن. دعا کنید یه مورد خوب پیدا بشه من هی تاپیک نزنم چون بعصی ها ناراحت شدن❤️❤️❤️❤️❤️😔😔😔😔😔🌹🌹🌹🌹

اون موردی که میخاد را پیدا نکردیم هر چی میگردیم. یه زمانی دنبال قد بلند و اخلاق و نجابت بود.الان خیلی گشتیم قد بلند پیدا نکردیم قبول کرده همون اخلاق و نجابت رو😂😂. ولی میگه بور باشه منم تمام دوستام چشم ابرو مشکی هستن فقط خودم بورم😂😂درآمدش خوبه قدش هم بلنده. و خوش اخلاق هست. اصلا قسمت نیست یه مدت میگفت نه. حالا که خودش اومده گفته دختر، نایاب شده

یه ماشین تیگو 8 فقط داره خونه نداره. چون زیاد نیست که به کار مشغول شده فقط تونسته ماشین بخره. اما خرید خونه با پدرمه یا یکی از خونه هاش رو بهش میده یا یکی براش میخره

خوش اخلاق و خوش چهره هست قدش هم بلنده از خودش کار گاه داره ماهی 200 300 درآمدشه خیلی کاریه 24 سالشه... یه دختر خوب پیدا شد خواستگاری که رفتیم دختر رد کرد هول شده بود. خانواده دختره حالا میگه برگردید نظرمون عوض شد،
 داداشم قبول نکرد بره دوباره خواستگاری دختره 😭

کسی را میشناختید درخواست بدید معرفی کنم خانواده دار باشه و نجیب.

برای کارش اصفهان تهران هست البته شهرش برای داداشم مهم نیست 

لطفاً آقایون در تاپیک شرکت نکنند

پزشک/رستوران دارم😂/گرافیست/طراح سایت/برنامه نویس/مشاور تحصیلی/بوتیک هم دارم😂😂😂برای بار هزارم بله همه با هم امکان پذیر است تازه کجاشو دیدی. این داستان ادامه دارد.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که نمیشناسم 

ولی یاد دوستم افتادم رفته بود در دانشگاه وایساده بود یه دختر چادری و قدبلند که دیده بود شمارشو گرفته بود برا داداشش😃 الان یه پسر هم دارن ، دختره هم خداروشکر خوبه 

ولی چشم بسته نبود همه جانبه بررسی کردن

بچه ها میگفتید درامد ۲۰۰ ۳۰۰ کی دارهبیایین پیدا شد😂😂

😂 😂 😂 😂 

پزشک/رستوران دارم😂/گرافیست/طراح سایت/برنامه نویس/مشاور تحصیلی/بوتیک هم دارم😂😂😂برای بار هزارم بله همه با هم امکان پذیر است تازه کجاشو دیدی. این داستان ادامه دارد.... 

من که نمیشناسم ولی یاد دوستم افتادم رفته بود در دانشگاه وایساده بود یه دختر چادری و قدبلند که دیده ب ...

اینم امتحان کردم😂😂