2777
2789
عنوان

همسرم

330 بازدید | 41 پست

سلام من 23سالمه 

17عقد کردم 18عروسی 

اومدیم یه شهر دیگه 

همسرم یا خونه نیست یا میاد خونه خسته اس 

منم یه دختر 5ماهه دارم 

اوایل همه چی خوب بود اگه وقت نداشتم خودم باشگاه میرفتم 

کافه و غیره با دوستام وقت میزاشتم 

ولی الان به کمکش احتیاج دارم حتی محبتش کمتر شده 

هم من سرد شدم هم ایشون 

جدا می‌خوابیم مثل دوتا هم خونه شدیم

حس خوبی دیگه ازش نمی‌گیرم و میدونم اصلا تلاشی نمیکنه  برای خوب شدن رابطمون  چند بارم بهش گفتم 

میدونم در آینده پول دار میشه ولی منو کنار خودش پیر میکنه

همه ی مشغله زندگیش شده پول 

منم آدمم بهم درست پول نمیده

تو خونه قبلاً من خودم میرفتم. خرید میکردم ولی الان  هیچی به هیچی همون وسایل ضروری و میگیره 

و تو فامیل ما به شدت اعتبار داره یعنی اگر جدا شم هم میگن تقصیر منه 

وچون داداشمم جدا شده میگن خانواده ما مشکل داره من چندین بار باهاش صحبت کردم که بریم مشاوره اهمیتی نداد 

و یه بارم گفت اگه جدا شی باید بچه رو بدی به من 

و چون خودش شغلش مربوط به دادگاه و ایناست 

به نظرم بتونه راحت بچرو ازم بگیره 

تک دخترم شرایطم خیلی سخته واسه جدا شدن 

مامانم غصه میخوره ولی چیکار کنم 

شما جای من بودین با این آدم بی مهر ادامه میدادین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بعد بچه دار شدن زن و مرد از هم فاصله میگیرن چون بچه زندگی رو وارد یه فاز دیگه می‌کنه هم واسه خانم سخته هم آقا ، چرا جدا می‌خوابید همه با هم یه جا بخوابید، آقایون هم بعد به دنیا اومدن بچه افسردگی میگیرن می‌دونم خسته ای واقعا سخته ولی میگذره به طلاق فکر نکن همه چی درست میشه

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

هنوز اول راهی خیلی زود خسته شدی

اگه اون سرد شده شما گرم باش ،محبتت رو بیشتر کن ،توجه کن ببین دلیل سردیش چیه

ریشه ی همه ی سردی ها از توی اتاق خواب هست ،بیشتر خودت رو نزدیک کن نزار فاصله بیشتر شه

عزیزم این چیزا بعد از بچه دار شدن طبیعیه... خودت باید رابطت رو گرم کنی وقتی خسته این یا فکرتون مشغوله مسلما تمایلی به رابطه ندارین... باید طوری برنامه ریزی کنی که حداقل یه تایمی بچه رو زود بخوابونی و با همسرت باشی. باهاش صحبت کن و نیازهای رو بگو... روحی، جسمی، مادی و... 

هنوز اول راهی خیلی زود خسته شدیاگه اون سرد شده شما گرم باش ،محبتت رو بیشتر کن ،توجه کن ببین دلیل سرد ...

من انواع و اقسام لباس خوابو می پوشم تازه بخدا قشنگم هستم خودش میگه بهم 

ولی میگه یا خستم یا حال ندارم در بیار 

انقد یه بار ناراحت شدم که بغضم گرفت

درسته خسته اس میدونم ولی از بعد زایمانم عوض شده5ماه هروزدارم گریه میکنم آرزوم مرگه

ببنظرم افسردگی بعد زایمان گرفتی یه دکتر برو... رو خودت کار کن. بچه داری اونم دست تنها واقعا سخته ولی اگه کار شوهرت جوریه که نمیتونه کمکت کنه حداقل درکش کن. ویتامینهایی که دوره بارداری میخوردی تا یه مدت ادامه بده.