2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پنچ میلیون پولیه چقدر داشتی

۶۵۰۰۰

میگم دیگ پایینه چون پاول دروف دستگیر کردن فردا ازش باز جویی میشه اگ آزاد بشع قیمت خیلی بالا میره

میبنی ک قیمت تون کوین و نات هم ریخته

پنچ میلیون پولیه چقدر داشتی

حالا کار خاصیم نداشتا ی چن تا تسک اتجام میدادی و فرند دعوت میکردی براساس سال تلگرامت بهت امتیاز میداد اولش

مث هم. ستر نبود ک انقد کار کنی روش

من هنوز موفق نشدم انتقال بدم به تون کیپر

شلوغ شده مثل اینکه گزینه رو برداشتن فعلا

بخوایم هولد کنیم باید تو همون تون کیپر بمونه؟

یا تو صرافی نگهش داریم. نمیخوام الان بفروشم

چون قیمتش بالا میره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

قیمتش به پول ما دقیقا چقدر میشه؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

حالا کار خاصیم نداشتا ی چن تا تسک اتجام میدادی و فرند دعوت میکردی براساس سال تلگرامت بهت امتیاز میدا ...

من یکی همهورو بازی کرده بودم ولی چون اسم آیدی تام پاک شده بود نتوستم برنولی واسه تو خوشحال شدم😀😍

من 55هزار دارم ولی باورت پول انتقالشو ندارم

پول زیادی نمیخاد  کلا از من 0.42 تن کم کرد تقریبا نیم‌تون  ۲۰۰ تومنه

واس انتقال عوضش دو برابرش جبران میشه البته اگ زود نفروشی 

من حالا یکی دو تون اضافه گرفتم بعدا اینم قیمتش میره بالا