2777
2789
عنوان

اگر جای من بودید انتخابتون چی بود

53 بازدید | 9 پست

توی دو راهی عجیبی گیر کردم 

امسال دو رشته را به صورت موازی در دو مقطع مختلف خوندم و کنکور دادم با دو انگیزه:

١- فکر می‌کردم شاید بشه و ایده‌آلم بود هر دو رشته را با هم بخونم 

٢- چون قبولی هر دو سخت بود و خواستم دو تا فرصت برای خودم فراهم کنم که اگر یکی از آنها نشد فرصت دیگری داشته‌باشم

حالا شکر خدا و به لطف ویژه خدا هر دو را قبول شدم و قوانین اجازه نمی‌ده دو رشته را همزمان ثبت نام کنم

نمی‌دؤنم چه تصمیمی بگیرم

١- ارشد علوم پزشکی دانشگاه خیلی خوب، رشته‌ای که عاشقشم بسیار وقت گیر با دروس سنگین ولی احتمالا ٢ ساله بشه تموم کرد

٢- دکتری علوم انسانی دانشگاه خیلی خوب، دوستش دارم به اندازه اولی وقت‌گیر نیست لا اقل ٣ سال زمانم رو می گیره

دو تا بچه دبستانی دارم دانشگاه‌ها تهران هستند استقرار اصلی‌مون امسال موقتا قمه، در تهران هم محل اقامت دارم

نظرتون رو بگید دوستان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولی اگه میتونی

نمی‌دؤنی چطور دلم با این رشته‌ است تک تک درس‌هاش‌و عاشقم

ولی خیییلی جون‌داره در عین أین که دوسش دارم یه ترسی هم از ورود بهش دارم چون موقعیت دکترا رو هم به خاطرش از دست می‌دم 

نمی‌دؤنی چطور دلم با این رشته‌ است تک تک درس‌هاش‌و عاشقمولی خیییلی جون‌داره در عین أین که دوسش دارم ...

بالاخره روان آدم واجب تره وقتی خیلی عاشق رشتتی قطعا پیشرفت خوبی میکنی

حالا دکترا شاید بخونی ولی با جون و دل اون یکی نه و خب احتمالا به اندازه ی اون پیشرفت نکنی

💕🌸☘️🌹