2777
2789
عنوان

کسی ایرپاد داره راهنماییم کنه

58 بازدید | 5 پست

من یکی خریدم دیشب اصلنم بلدنبودم فروشنده پیشنهاد داد گفت اینو بردار طرح اپل هست وفلان .ما اومدیم خونه تا صبح به شارژ بود برمیداشتیم میدیدیم یکیش  فقط کار میکنه تماسم نمیشد جواب داد.صبح بردم انکار کرد خرابیشو تا اخر راضی شد ایرپاد خرابه یکی دیگه داد .اینواز ۱۲ ظهر تاحالا تو شارژه وصل کردم به گوشیم که سامسونگه اول یبار یکساعت پیش وصل کردم دیدم نوشته ۴۰ درصد از باتری باقیمانده دوباره یکساعت دیگه به شارژ گذاشتم تا رفتم اهنگ گوش بدم دیدم نوشته ۱۰ درصد از باتری بلوتوث باقی مانده یهو یکیش قطع شد اخه یعنی چه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اتفاق من رفتم یه ارزون بخرم گفت چرا میخای فیک بخری اینو بهت میدن بهتر از فیک

خب نتیجشم ک خودت دیدی مردم احمق نیستن۱۰تومن پول اصلشو میدن از این فیکا بخری فقط پولتو اتیش زدی ببر پس بده بش بگیر پولتو 

خب نتیجشم ک خودت دیدی مردم احمق نیستن۱۰تومن پول اصلشو میدن از این فیکا بخری فقط پولتو اتیش زدی ببر پ ...

شوهرم زنگش زده بهش میگه پولشو پس بده اینا چیه دادی .میگه اره فیکه ۱۰۰ ۲۰۰ تومن دیگه روش بذار اصلشو بدم بهت چقدر مردم پرو شدن.شوهرم گفت توبهش بگفتی بیا یه چیزی خوب بهت میدم .میگه من ک گفتم گفتم این راسته پولت خوبه.۶۰۰ دادم

شوهرم زنگش زده بهش میگه پولشو پس بده اینا چیه دادی .میگه اره فیکه ۱۰۰ ۲۰۰ تومن دیگه روش بذار اصلشو ب ...

مگه میشه بین اصل وفیک ۲۰۰ تومن اختلاف باشه بازم ادم شک میکنه