2777
2789
عنوان

یه تاپیک فان در مورد آسترولوژی

170 بازدید | 9 پست

خانما من تا چند وقت پیش یه شرکتی کار میکردم که یه خانمی تازه تو شرکت استخدام شد و ادعا میکرد که میتونه با دیدن کف دست یه سری چیزا از آینده و حال و گذشته بگه...و همینطور تو دعا نوشتن و اینا هم ظاهرا ادعا داشت...اینو که گفت بچه ها یکی یکی شروع کردن که هره کف دست منم ببین و فلان..خلاصه به هر کی یه چیزی میگفت...بعضیاش درست بود بعضیاش غلط...که اکثرا غلط هم بود...حتی ادعا میکرد که یه سری اتفاقات رو از آینده میتونه بفهمه مثلا زمان مرگ آدما ...من خیلی از حرفاشو باور نمیکردم و خنده ام میگرفت...یه سری بهش گفتم مثل بانو یومیول تو جومونگی...🤣🤣🤣

آخه مثل اون ادا درمیاورد ..چشماشو میبست تمرکز میکرد که مثلا طرف داره به چی فکر میکنه و تو دنیا الان چه خبره...😆😆

ظاهرا با یکی از بچه های شرکت هم یه آشنایی داشته و کدورتی بینشون بوده و با همکاری خانمای دیگه ی شرکت اسم مادر طرفو با زیرکی پیدا کرد و رفت که براش دعا بنویسه تا طرف از شرکت بره...😑😑😑

یه سری هم یه بحثی پیش اومد که بچه های شرکت تو چه تاریخی از شرکت میرن...منم الکی پرسیدم برای منم بگو...دستمو دید گفت تو هم زود میری...

که واقعا هم همین طور شد البته من خودم تو اون کار مشکلاتی داشتم که تقریبا همه میدونستن رفتنم نزدیکه برای همین خیلی حساب نکردم...اما زودتر از موعدش شد چون زیرآبمو زدن...😁😁😁

ولی خیلی آدم جالبی بود...من که خیلی به حرفاش میخندیدم...😁😁

بعد میگفت من با آدمای کله گنده و وزیر و وکیل در ارتباطم...😁😁ولی شرایطی که داشت به همچین ۶دمی نمیخورد واقعا

یادش به خیر...دلم بهش تنگ شد..

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

شما به این چیزا چه قدر اعتقاد دارید؟خودش که میگفت آسترولوژی با کف بینی و رمالی فرق میکنه...و من خیلی برای رسیدن به این درجه زحمت کشیدم

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

اگه سرکارتون اسم مادرتون رو پرسیدن به هیچ عنوان نگید...😁😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما به این چیزا چه قدر اعتقاد دارید؟خودش که میگفت آسترولوژی با کف بینی و رمالی فرق میکنه...و من خیلی ...

اعتقاد ندارم اصلا 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

به من میگفت تو خودت حس ششم داری و میتونی یه سری چیزا رو حس کنی...😁😁

تو شناسنامه که هس مدارکم که تو رزمه مون میدیمولی کلا اسم مادر پرسیدن ز هشداره

خوب به مدارک که همه دسترسی ندارن...ولی اون خانمه خیلی زیرکانه اسم مادر دختره رو پرسید...همونجا میخواستم نگو...دختره اسم مادرشو که گفت بعدش گفت البته ما همه دو اسمه ایم بعد زنه دوباره پرسید این اسم شناسنامه ایه یا اسم دومشه...اونم همه رو گفت..البته دختره خودش زرنگ بود و بچه ها میگفتن اونم دعا نویس داره😅😅🤣🤣

باطل سحر داشته باشی دیگه ترسی از چیزی نداریبعدشم دعا زیاد تاثیر نداره طلسم بدبخت میکنه

چمیدونم والا...