2777
2789

وای نمی‌دونم منم جای تو استرس گرفتم 

من هم دیروز آزمایش غربالگریم نتیجش اومد سر فرصت باید برم بگیرمش 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
وای نمی‌دونم منم جای تو استرس گرفتم من هم دیروز آزمایش غربالگریم نتیجش اومد سر فرصت باید برم بگیرمش

سلام عزیزم نگران نباش انشالله ک مشکلی ندارید

من یه ماهه ک از استرس مردم😔

جواب پاپ اسمیرم التهاب شدید نشون داد دوباره تکرارش کردم امروز جوابش اومد برام کولپوسکوپی نوشت انشالله فردا قراره برم 😔😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم نگران نباش انشالله ک مشکلی نداریدمن یه ماهه ک از استرس مردم😔جواب پاپ اسمیرم التهاب شدید ...

ان شاللله که چیزی نیست عزیزم نگران نباش 

تو نت بزن دربارش شاید اومد 

اگه هم خدای ناکرده چیزی هم بود با قرص و دارو حل میشه خدا هواتو داره عزیزم

خودم هم خیلی استرس دارم ببینم جواب ازمایشم چی میشه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
انشاالله چیزی نیس نگران نباشپاپ اسمیر دادی درد داشت؟من اصلا انجام ندادم جرات نمیکنم

خداکنه😔

نهههههههه اصلا درد آنچنانی نداره تروخدا نترسید از پاپ اسمیر 

حتما سالی یکبار انجام بدید بفکر سلامتیتون باشید مثل من پشت گوش نندازید تحمل درد های خیییلی جزئی مثل پاپ اسمیر بهتر از اینکه گرفتار بیماری های دیگه شد و مجبور به تحمل درد های بیشتر

ان شاللله که چیزی نیست عزیزم نگران نباش تو نت بزن دربارش شاید اومد اگه هم خدای ناکرده چیزی هم بود با ...

زدم خوندم دربارش اما بازم گفتم با کسی که تجربشو داره صحبت کنم ببینم دقیق چطوریه،،، امیدم بخداست😔

شما پاپ اسمیر دادی؟ 

خداکنه😔نهههههههه اصلا درد آنچنانی نداره تروخدا نترسید از پاپ اسمیر حتما سالی یکبار انجام بدید بفکر ...

اره درست میگی 

سعی میکنم یادم باشه 

کلا به نظرم آدم خوبه هر سال بدنش رو چکاپ کامل انجام بده آزمایش خون و این چیزا

زدم خوندم دربارش اما بازم گفتم با کسی که تجربشو داره صحبت کنم ببینم دقیق چطوریه،،، امیدم بخداست😔شما ...

ان شاللله که چیزی نیست عزیزم نگران نباش 

اره گلم دوهفته پیش تست پاپ اسمیر و اچ پی وی دادم دیروز نتیجش اومده تا ببینم جوابش چی باشه هنوز نرفتم بگیرم

ان شاللله که چیزی نیست عزیزم نگران نباش اره گلم دوهفته پیش تست پاپ اسمیر و اچ پی وی دادم دیروز نتیجش ...

انشالله ک چیزی نیست🤲نگران نباش

میتونم بپرسم چند سالتونه و اهل کجایید

اگه دوست داشتید جواب بدید

انشالله ک چیزی نیست🤲نگران نباشمیتونم بپرسم چند سالتونه و اهل کجاییداگه دوست داشتید جواب بدید

بیست و دو سالمه گلم 

چطور می‌پرسی؟

هیچی گلم محض کنجکاوی😅چون گفتی شماهم پاپ امیر دادی پرسیدممنم 24سالمه😊

خواهش میکنم عزیزم نگران نباش ان شاللله که هیچی نیست 

خوشبختم از آشنایی باهات😍