2777
2789
احساس می کنم بادخترا ی درون گرا می سازن ولی با دخترا برون گرا نه

متاسفانه دقیقا دست میزارن رو دخترای برونگرا و شاد

بسیار هم براشون جذابیم

این زن برونگرا هست ک ادیت میشه تو این زندگی ،چون زورش ب اون مرد نمیرسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چه لحاظ میشه بیشتر توضیح بدین

درون‌گرا باشه حرف نمیزنه تو بحثات شرکت نمیکنه هیچ جا بهت توجه نمیکنه باهات جایی نمیاد همه ی اینارو من دارم تحمل میکنم خودتو بچه هات افسرده میکنه

خداروشکر 

همه درونگرا ها هم ممثل هم نیستن عزیزم.

همسر منم درونگراست و ابراز احساست نمیکنه یا خیلی کم و ....این بده به نظر من.

ولی خب مثل موقع ناراحتی و مشکل خیلی آرومه و سریع قاطی نمیکنه ودر مقابل منی که عصبی هستم و سریع واکنش نشون میدم .این آروم بودن به نظرم خوبه و جلو خیلی از جنگ و دعوا هارو میگیره.

کلا بی سر و صدا و آرومه .اگه خودت آرومی خوبه 

ولی خب من خودم شیطونم و اصلا پایه نیست .

خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏

یکی تو فامیل داریم، هرجا میریم، مثل چوب خشک میمونه، بی صدا میره بی صدا میاد، خانمش میگه مهمونی نمیره شوهرش، به اجبار خانمش میره، بعدشم که برمیگردن غر میزنه که چرا منو بردی، کلا رو سایلنته، خونه رو ازهمه جا بیشتر دوست داره. حالا خانمش برعکس اجتماعی و برونگرا و اهل رفیقه.. 

من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که  پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!
چرا باید درونگرا بودن مسخره کنن😑😑

خیلی هاشون مسغره میکردن من خودمم درونگرام منو هم زیاد مسغره میکنن عیب از خودشونه

برای شادی روح پدرم صلوات میفرستین 🖤🙏

حتی الان بعد 6 سال زندگی گاهی وقتا اطرافیان ازم میپرسن توخونه اصلا حرف میزنه باهات و منی ک دیونه شدم ...

😂😂عزیزم حتما خیلی دوست داره انشالله تا ابد خوشبخت باشین خودت هم قطعا اخلاقت خوبه اکر دوست داشتی یکم از اخلاقای خوبت که باعث شد باهات انس بگیره بگو