2777
2789
عنوان

ی لحطه میاد عکس رنگی

157 بازدید | 31 پست

توروخدا بگید عکس رنگی باعث عقب افتادن پریودی میشه من دو روز انداختم عقب روز موعدم درد پریودی داشتم دیگه الان اونم ندارم فقط کمر درد دارم با پاهام دردنکنه و ترشع زیاد بنظرتون چیز گرم بخور 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما پیش پاک روش رفتی دکتر؟

اونجا رفتم جواب نداد بعد رفتم پیش لاهوتی واسه ای وی اف کنم که کارهای قبلش عکس رنگی سونو سینه اکو قلب بود که همون که عکس انجام دادم خواستم جواب ببرم دیدم پریود نمیشم همه کاری هم کردم که پریود بشم بعد همینجوری گفتم بذار یه بی بی بزنم که مثبت شد ایشالا ابان نی نی بدنیا میاد 

وای عزیزم خداحفظش کنه منم دوسال اقدامم عکس رنگی گرفتم لوله هام گرفتگی داشتن

قربونت برم ایشالا که حامله ای ببین من خودم همه کاری کردم که پریود بشم چون باور نداشتم خداروشکر که خدا خودش حفظ کرد بخاطر این میگم بی بی بزن منم علایم نداشتم تازه بعد مثبت شدن بی بی هم باز میگفتم شاید بخاطر عکس باشه موادش یعنی مثبت کاذب حتی بعد آزمایش هم همین بود تا ساک حاملگی ضربان قلب باورم شد 

اونجا رفتم جواب نداد بعد رفتم پیش لاهوتی واسه ای وی اف کنم که کارهای قبلش عکس رنگی سونو سینه اکو قلب ...

وای چرا شبیه همیم منم ۱ سال پیش پاک روش رفتم انواع داروها حتی ۱۰ میلیون ای یوای انجام دادم دیدم نشد ولش کردم اومدم پیش لاهوتی برام عکس رنگی نوشت انجام دادم گفت لوله هات چسبندگی داره حالا موندم پریود بشم برم پیشش خو دوروز عقب انداختم ولی هیچ علائمی هم ندارم

وای چرا شبیه همیم منم ۱ سال پیش پاک روش رفتم انواع داروها حتی ۱۰ میلیون ای یوای انجام دادم دیدم نشد ...

پاک روش خیلی‌ مزخرف بود حتی یه عکس رنگی هم ننوشته بود همیشه هم معطل پول نقد کلی هم بداخلاق بود ولی لاهوتی خوش اخلاق منم هیچی علایم نداشتم حتی بتا صدوده بود عددش