سلام دوستان شوهرم برا اولین بار کار یه شهر دیگه گیر اورده میخاد بره به مدت دو ماااه ..من از الان عزا گرفتم نمیدونم دوماهو چکار کنم چجوری ازشون استفاده کنم خیلیم دلتنگ میشم اینجا آشنا زیاد ندارم
اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهر شما چکارس هر چند وقت میره؟تو نبودش جکار میکنی
کارای ساختمانی انجام میده شکل و نقش اینا میزنه شوهر شما چی
اولین باره میخواد بعد عروسیمون بره قبلا تو نامزدی میرفت خیلی اذیت میشدم😭😭😭
فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی